JELENA ROZGA: Bolje dižem noge od Kajli! ( FOTO) (VIDEO)

- Na jesen planiram turneju, a nakon toga ću na jednu kratku pauzu. Volela bih da imam bebu. Jedva čekam - rekla je hrvatska pevačica i pomazila rukom stomak

  • 2

Pevačica Jelena Rozga gostovala je na jednom hrvatskom radiju i tom prilikom otkrila da uskoro ide na bebi-pauzu, koju toliko dugo priželjkuje. Takođe, Rozga je kroz šalu prokomentarisala veoma provokativan spot Kajli Minog, koji je nedavno ugledao svetlost dana.

- Kajli nas je pokrala - rekla je pevačica, misleći na svoj novi spot "Okus mentola".

- Mislim da ipak malo bolje dižem tu nogu. Kajli je izvrsna. Ona je ipak niža od mene, pa ima kraće noge, ali nema tako krive noge kao ja - rekla je kroz smeh pevačica na pitanje koje su joj sličnosti sa Monogovom.

Hvrtaska plavuša otkrila je još jedan detalj.

-  Na jesen planiram turneju, a nakon toga ću na jednu kratku pauzu. Volela bih da imam bebu. Jedva čekam - rekla je hrvatska pevačica i pomazila rukom stomak.

Pogledajte video:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    20. mart 2014 | 23:20

    Hahaha ova izgleda malo vise se pravi da se ona tera sa kylie minogue

  • vesna mijatovic

    21. mart 2014 | 08:51

    Ma Jecko je super, pa vidi se da se zeza, ona je tako draga i super pevacica!! jedva cekam turneju nadam se da ce i Beograd!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA