KO JE VAŠ FAVORIT? Pogledajte najbolje nastupe finalista X Factora (VIDEO)

Daniel, Lukijan, Tamara, Maid i "Doktori" pokušaće da u nedelju u "Kombank areni" trijumfuju u popularnom pevačkom takmičenju. Predstavljamo vam njihove najbolje nastupe u dosadašnjim "lajv" emisijama

  • 11

U nedelji 23. marta biće održano dugoočekivano superfinale  "X Factora", gde ćemo saznati prvog pobednika ovog popularnog muzičkog takmičenja. Daniel, Lukijan, Tamara, Maid i "Doktori" se uveliko pripremaju za ovu manifestaciju i više su nego uzbuđeni da pokažu još jednom svoj muzički talenat.

Povodom velikog finala "X Factora", predstavljamo vam najbolje nastupe finalista koji su oni izvodili tokom prethodnih "lajvova" u "Pinkovom" studiju u "Šimanovcima. U komentarima ispod teksta možete da napišete koji vaš favorit u ovom popularnom muzičkom takmičenju.

Lukijan Ivanović - "Sve moje zore" (grupa "Tropiko bend")

Daniel Kajmakoski - "Counting Stars" (grupa "One Republic")

Tamara Milanović - "Mi nismo sami" (grupa "Film")

Maid Hećimović - "Odiseja"

Bend "Doktori" - "Happy" (Farel Vilijams)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • emy

    21. mart 2014 | 14:54

    Po meni najbolji su Tamara i Lukijan. Ako nista drugo nasi su ...

  • nina

    21. mart 2014 | 13:53

    Maid je najbolji!! Covek fenomenalno peva i pravi je x factor!! Daniel je dobar poseduje x factor ali Maid je bolji po meni, Lukijan cesto falsira ali prijatan je i prizemljen sto je veliki plus ima to nesto da bi bio zvezda. Doktori bez veze neskladni su mi mnogo, Tamara je favorit moje sestre ima neki specifican stil sto mi se svidja ali deluje mracno i nezadovoljno pa zbog toga po meni bolja je samo od Doktore... :)

  • drvo

    21. mart 2014 | 15:02

    Po meni su i tamara i danijel bili mnogo bolji na audiciji nego u bilo kojem nastupu uzivo, nadam se da ce im u finalu dati pjesme koje im zaista odgovaraju. Ostalima su ovo stvarno najbolji nastupi, lukijan i maid mi nisu bas favoriti ali u ovim pjesmama su pokidali. Doktori su mi najinteresantniji, nikad nisu imali neki dosadan nastup, simpaticni su i zanimljivi. Moj favorit je svakako danijel, mislim da jedino on od sviho moze najbolje da iskoristi nagradu, tj. da napravi veliku karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA