Ovo je čovek koji glumi penis! (FOTO) (VIDEO)

- Sjajan je osećaj glumiti polni organ. Lako sam se poistovetio sa njim i bilo je super prepustiti se i podivljati bez ikakve zadrške - kaže Nik Tun koji u filmu "Bad Johnson" tumači najluđu ulogu u svojoj karijeri

  • 1

NIJE NJEMU LAKO! Nik Tun je dobio najteži zadatak u karijeri svakog glumca i u urnebesnoj komediji "Bad Johnson" glumi penis!

Na prvi pogled, glavni junak filma je Rič Džonson (igra ga Kem Gigandet), zavodnik koji žene menja k'o čarape. Jedne večeri, tužan zbog toga što je zbog svog nekontrolisanog seksualnog nagona, prevario još jednu devojku, Rič poželi da zauvek "raskine" vezu sa svojim "malim prijateljem". Narednog jutra shvata da mu se želja ispunila i da se u njegovom životu pojavljuje bradati momak koji, u stvari predstavlja njegov "ponos" i to na najotkačeniji mogući način.

- Sjajan je osećaj glumiti penis. Lako sam se poistovetio sa njim i bilo je super prepustiti se i podivljati bez ikakve zadrške - izjavio je Nik Tun.

Inače, u američkom slengu, reč "Johnson" koristi kao narodski izraz za penis.

Premijera ostvarenja koje je režirao Hak Botko je zakazana za 2. maj.

Pogledajte trejler za komediju "Bad Johnson":

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćevap

    24. mart 2014 | 00:56

    Ne treba in puno da glumi,neka se počeše po kosici i neka pljune i biće u originalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA