Vujke, Ljiljana Stjepanović i Viktor Savić podržali akciju "Svi idu u bioskop"! (FOTO) (VIDEO)

- Ako bi postojao neki kalendar prioriteta i ljubavi, kod mene bi svakako "crveno slovo" bilo rezervisano za odlazak u bioskop - kaže čuveni glumac Dragan Vujić, dok Ljiljana dodaje da je bioskop radost

  • 1

Dugoočekivano otvaranje najmodernijeg bioskopa Cineplexx u Ušće Shopping  Center-u zakazano je za sredu, 09. april. U kampanji povodom otvaranja novog, najsavremenijeg bioskopa u regionu, koja doprinosi razvoju kulture i povratku publike bioskopima, ušestvovale su mnoge poznate ličnosti, koje su na vrlo duhovit i inspirativan način odgovorile šta za njih predstavlja bioskop. 

Glumac koji je poslednjih godina postao sinonim za režiju sinhronizacije animiranih filmova, Dragan Vujić Vujke je na vrlo originalan način objasnio emociju koju mu bioskop stvara.

- Ako bi postojao neki kalendar prioriteta i ljubavi, kod mene bi svakako "crveno slovo" bilo rezervisano za – odlazak u bioskop. Sve ove godine, a nije ih baš malo, uživam u pokretnim slikama, i one čine karneval glumačke mašte, sjajnih kadrova, divne muzike, dobre atmosfere uz dobacivanje, zauvek-pamtećih držanja za ruku i stidljivih prvih poljubaca, uz (u poslednje vreme), neizbežne kokice, a sve to "poboljšano" dioptrijom 3D - kaže Vujke.

- Bioskop je radost- uz širok, karakterističan osmeh, rekla je glumica Ljiljana Stjepanović, koristeći ovu asocijaciju  kao najadekvatniju kako bi opisala njenu emociju kad se nalazi u bioskopu.

- Vrlo rado podržavam sve kampanje koje doprinose razvoju kulture i povratku publike bioskopima, pozorištu i svim drugim kulturnim događajima. Radujem se svakoj inicijativi koja oživljava bioskope, mene lično podsećaju na najromantičnije trenutke moje mladosti - izjavila je Ljiljana.

Jedan od glavnih aktera najvećeg filmskog ostvarenja u srpskoj kinematografiji poslednjih decenija, Viktor Savić, smatra da je bioskop vremeplov kroz koji svaki pojedinac može komforno da putuje.

Goran Jevtić Gondža, jedan od najtalentovanijih mladih glumaca, smatra da je bioskop putovanje, mesto koje nas može odvesti na najlepše i najudaljenije destinacije sveta.

Pored pomenutih, u kampanji su učestvovale i druge poznate ličnosti, modna kreatorka Valentina Obradović, primadona Dragana del Monaco, reditelj Milorad Milinković Debeli, pop pevač Dušan Svilar, džez pevačica i kantautor Lena Kovačević.

Kampanja "Svi idu u bioskop", povodom otvaranja  novog bioskopa Cineplexx u Ušće Shopping Center-u, jeste zabavnog i kulturnog karaktera. Osim da promoviše otvaranje najmodernijeg bioskopa u regionu, kampanja ima za cilj i da doprinese razvoju kulture, obezbedi povratak publike u bioskop, kao i da razvije svest o filmu kao umetnosti i savršenom doživljaju.

Pogledajte delić atmosfere sa snimanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    21. mart 2014 | 15:20

    Licno obozavam filmove, maltene sve sto izadje pogledam, takodje mi je najveci uzitak da pogledam film u bioskopu, ali u poslednje vreme vrlo retko idem, a problem mi nije jer sam preopterecen obavezama, vec cene karata. Karte su preko 400 dinara i to mi jednostavno previse, tj. nisu cene karata problem vec standard u kome zivimo, i postoji mnogo stvari koje su mi prece za tih 400 dinara od karte za bioskop. Jos od 2010. ne idem cesto u bioskop, a te godine sam pogledao sve filmove na fest-u u Sava Centru, a karte su bile 200 i 250 dinara. To mi je bila realna cena i nije mi bio problem da izdvojim taj novac, ali sada je standard dosta pao i cene karata nisu realne. Ne podrzavam pirateriju, ali mnogo ljudi samo tako i moze da pogleda neki film koji ga interesuje. A osim tih gradova kao sto su BG, NS, KG.., koji imaju dobre bioskope, drugi gradovi ili nemaju uopste bioskop ili je u losem stanju i filmovi kasne u odnosu na vece gradove. A nazalost, zbog tih velikih bioskopa kao sto je Cineplexx propadaju bioskopi kao sto je Tuckwood koji je za mene sinonim za film i oduvek sam imao poseban osecaj kad odem tamo, a kad odem u Cineplexx nemam nikakav osecaj, jednostavno mesto na kojem mozes pogledati film i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA