Viktorijinoj ćerki pretili skalpelom!

- Sa ćerkom razgovaram o svemu, pa tako znam i za odnos koji ima s tom devojčicom. Sukobi su uglavnom bili verbalni, ali su juče kulminirali - izjavila je pevačica

  • 14

Šesnaestogodišnja T.M, ćerka pevačice Snežane Mišković Viktorije, napadnuta je tokom časa u Hemijskoj školi na Banovom brdu, a incident je kulminirao kada je njena drugarica iz klupe je izvadila sklapel i nekoliko puta zamahnula ka njoj!

Inače, dve devojčice su učenice prvog razreda i u sukobu su od oktobra.

Sa ćerkom razgovaram o svemu, pa tako znam i za odnos koji ima s tom devojčicom. Sukobi su uglavnom bili verbalni, ali su juče kulminirali. Vikala je mojoj ćerki da izađe napolje, a sve vreme joj je ispred lica držala skalpel - ispričala je Viktorija za "Blic“.

- Čim sam saznala šta se dogodilo, otišla sam u školu i prvo razgovarala sa školskim policajcem. Nije mi se ni izvinio - objasnila je pevačica.

Sa druge strane, zamenica direktorke Dragana Ranković navodi da sukob nije bio toliko ozbiljan i da se radi o najobičnijem koškanju nakon kojeg su obe učenice u pratnji roditelja upućene na razgovor s pedagogom.

(Telegraf.rs/ izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćevap

    23. mart 2014 | 10:09

    Ma hajte molim vas sta je mislila Viktorija da treba devojcicu da strpaju u zatvor a policajac da je moli za oproštaj? Kakve nebuloze od ove žene..bolje da je vodila računa da ne izlazi pijana po nastupima jer bi joj larijera jos trajala a pitanje je kako pijana žena može vaspitati dete pa tako da je uzrrok ponašanja njenw devojčice verovatno u slaboj komunikaciji sa majkom koja voli popiti

  • Radasin od Babusnicu

    23. mart 2014 | 16:23

    Mozda cuvar vise voli Grand umesto zaboravljenog roka?

  • Ja

    23. mart 2014 | 10:22

    Viktorija izguraj pricu do kraja...vidis kakvo je vreme...danas koskanje,a sutra ne daj Boze nesto mnogo gore...dajem ti podrsku u borbi protiv takvog ponasanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA