DARA BUBAMARA: Darko Šarić je moj prijatelj, nadam se da će ga sud osloboditi!

- Kod braće Šarić sam nastupala godinama, radila korektno i oni su prema meni bili korektni i nisam im ni sada okrenula leđa. Mnogi pevači koji su nastupali kod njih i okoristili se o Darka se sada prave grbavi i ludi - kaže pevačica

  • 23

Uoči suđenja narko-bosu Darku Šariću koje počinje u ponedeljak u Specijalnom sudu u Beogradu, oglasila se i njegova prijateljica Dara Bubamara koja kaže da braću Šarić poznaje još od 1996. i da im za razliku od mnogih svojih kolega kojima su oni pomogli u karijeri, sigurno neće okrenuti leđa.

Dara navodi da neće biti na suđenju, ali i dodaje da želi sve najbolje Darku Šariću.

- U inostranstvu sam, ali mislim da na suđenje treba da ide njegova porodica, majka, supruga... Ja sam dobra sa Darkom i Duškom još od 1996. godine, prijatelji smo i želim im sve najbolje. Kod njih sam nastupala godinama, radila korektno i oni su prema meni bili korektni i nisam im ni sada okrenula leđa. Mnogi pevači koji su nastupali kod njih i okoristili se o Darka se sada prave grbavi i ludi. Znam dosta njih kojima je Darko pomogao na razne načine tokom njihove karijere, a sada su se sakrili u mišju rupu. Ja nisam takva. Želim da sud sudi pošteno, a nadam se da će presuditi u njegovu korist - izjavila je Dara Bubamara za "Alo".

Jedna od onih koji su javno stali u odbranu Šarića je i Goga Sekulić koja kaže da će pljevaljskom narko-bosu pružiti podršku na suđenju.

- Svakog dana imam snimanja, pa i u ponedeljak, a ako bi išli prijatelji kao podrška, i ja bih, naravno! Imam pravo da cenim i poštujem koga ja hoću, a prijatelje uvek podržavam - poručila je Sekulićeva.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bsbs

    23. mart 2014 | 10:59

    Poznato je kako si "saradjivala" sa njima, na koljenima:-)

  • Ivan

    23. mart 2014 | 18:18

    Dara buba-mara je ogledalo srpskog drustva i dokaz bezvlasca u srbiji kako je. Moguce da jedna trece razredna pevacica menja vozila koja su izuzetno skupa gde su ti poreski kontrolori pa da procesljaju Darina primanja Ili kriminalni inspektori poreklo tog novaca Uopste me necudi njenoprijateljstvo sa Saricem

  • robi

    23. mart 2014 | 12:11

    gluperde...alo bre radojka sta lupas gluposti...nisam ni mislio da ti je neki grbavi radnik prijatelj....ma i vas treba u prdekanu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA