Pogledajte kakav je haos Ceca napravila u Ljubljani! (VIDEO)

Ražnatovićeva je u petak i subotu, održala koncerte u rasprodatoj hali "Gospodarsko razstavišče" a ovim nastupima je prisustvovalo oko 10.000 fanova

  • 18

Koliko je Ceca Ražnatović popularna u Sloveniji, najbolje pokazuju dva rasprodata koncerta u Ljubljani kojima je prisustvovalo 10.000 srećnika koji su uspeli da se domognu karata!

Pevačica je u petak i subotu pevala u krcatoj hali "Gospodarsko razstavišče", a kako prenosi magazin "Story", osim iz Slovenije, na nastup su došli i fanovi iz Hrvatske, Austrije i Italije.

U pauzama između pesama, Ražnatovićeva nije mogla da dođe do reči od vrištanja publike, a Cecu su iz publike bodrili i njena frizerka Bucka i kolega Bora Čorba.

A od najvatrenijih obožavalaca pevačica je dobila transparent u bojama srpske zastave na kojem je pisalo: "Volimo Cecu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bordzija

    23. mart 2014 | 16:59

    Upozorio bih uredništvo "Telegrafa" da u buduće ne piše o Cecinim uspesima jer će JK doživeti nervni slom. Iovako joj ne cvetaju ruže, a kad vidi napise kako je napravila lom svojom pesmom i prisustvom, e onda joj nije dobro. Sada se okomila na Brenu, ali posle ovih napisa opet će se obrušit na Cecu. Ona "jadnica" niti sama ne zna šta će sa samom sobom, dali da se skine ili da ponovo počne da nariče ?!

  • Jelena Karleuša

    23. mart 2014 | 16:14

    Boze,pa ona peva lepše od mene

  • andjela

    23. mart 2014 | 16:10

    Nemojte ljudi vise,pa mislite na one KOJIMA REDOVNO POZLI POSLE OVAKVIH VESTI,pa hitericni napadi pa odmah silovanje twitter-a...Evo od jutros je jedna takva opsednuta imala napad na tw

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA