Pet Shop Boys otvaraju Exit! (VIDEO)

Popularni engleski bend će nastupiti 10. jula a njihov koncert koji predstavlja spoj pozorišta, specijalnih efekata i muzike je režirala umetnica Es Devlin

  • 0

Na otvaranju ovogodišnjeg "Exita" u četvrtak, 10. jula, očekuje nas pravi spektakl, koncert britanskog benda "Pet Shop Boys" čiji je performans pod nazivom "Electric" režirala umetnica Es Devlin koja je najpoznatija po ceremoni zatvaranja Olimpijade u Londonu, ali i saradnji sa zvezdama kao što su Kanje Vest, "Muse", Lejdi Gaga i drugi.

Ceremonija otvaranja "Exita" će biti održana na rođendan Nikole Tesle i biće posvećena našem najvećem geniju. U temu ceremonije otvaranja će se savršeno uklopiti spektakularni multimedijalni nastup "Pet Shop Boysa" pod nazivom “Electric”, što je i ime njihovog najnovijeg albuma. Ovaj svojevrsni mjuzikl predstavlja jedinstveni spoj moćne scenografije, pozorišta, filma, muzike, lasera, ekstravagantnih kostima, originalne plesne koreografije i obilja sjajnih hitova.

Da podsetimo, engleski dvojac je već nastupao na Tvrđavi 2006. i tada su zatvorili festival, a ovo će biti prilika da se podsetimo njihovih velikih hitova kao što su "It's a Sin", "West End Girls", "Go West", "Heart" i "Domino Dancing".

Veoma ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica za "Exit" po ceni od 1.990 dinara biće pušten u prodaju u petak, 13. juna. Organizatori festivala očekuju da će, kao i prethodne godine, karte po ovoj ceni biti rasporodate u rekordnom roku.

Najbrži i najuporniji biće u mogućnosti da rezervišu svoju kartu po ovoj ceni putem sajta gigstix.com, ali i da ih kupe na svim prodajnim mestima u okviru "Gigstix" mreže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA