Erika Badu, "Hercules and Love Affair" i "Citizens" na Exitu! (VIDEO)

Na ovogodišnjem Egzit festivalu ljubitelje dobre muzike očekuju brojni izvođači, a svoje prisustvo potvrdila je i Erika Badu, i to 14. jula

  • 0

R'n'b kraljica Erika Badu nastupiće na glavnoj bini Egzita treći dan festivala, u subotu, 14. jula. Dobitnica četiri Gremija za 2012. godinu najavila je izlazak čak dva nova albuma.

Dan ranije, na glavnoj bini festivala nastupiće i njujorški sastav "Hercules and Love Affair". Muzički projekat koji predvodi di-džej Endi Batler savršen je spoj starog disko i haus zvuka. Posle izuzetno uspešnog istoimenog debi albuma iz 2008. Batler se sa svojim projektom prošle godine vratio na scenu albumom "Blue Songs". Ovi indi heroji za drugi dan festivala pripremaju pravu igranku.

Pop spektakl na Fjužn bini pružiće "Citizens!", novi britanski sastav čiji je muzički talenat prepoznao Aleks Kapranos iz benda "Franc Ferdinand". On je producent njihovog albuma prvenca "Here We Are", koji je najavljen za 28. maj ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA