Zahtevi zvezda Exita: Gansi traže fini toalet papir, New Order domaću supu!

Luk i voće, piće i cigare, čiste čarape, upoznavanje sa poznatom lokalnom zvezdom, kiropraktičar, maserka, crne zavese... samo su neki od zahteva zvezda predstojećeg festivala Egzit

  • 0

Uoči Exita koji se od 12. do 15. jula održava u Novom Sadu, najveće zvezde ovogodišnjeg festivala su poslale svoje rajdere (liste zahteva) u kojima nisu previše izvoljevale - red pića, red ića, a tu se pronađe i poneka boca sa kiseonikom.

Bend "Guns N' Roses" je, kao i pre dve godine u Beogradu, tražio crne zavese, crne stolnjake i po osamnaest crvenih i belih ruža. Takođe, Aksel i drugovi su zahtevali da im na raspolaganju budu kiropraktičar i maserka, kao i da im se obezbede 252 peškira, a posebno je naglašeno da insistiraju na finom toaletnom papiru, dvoslojnom ili troslojnom - nije precizirano. Budući da članovi benda vole da vežbaju, potrebna im je i posebna prostorija za vežbanje, kao i četiri medicinske boce sa kiseonikom.

Britanski sastav "New Order" je bio prilično skroman u svojim prohtevima - tražili su dobar izbor sendviča, domaće pivo, neko kvalitetno lokalno crno i belo vino i domaću supu za ručak. Članovi australijske grupe  "Wolfmother" su, takođe, izrazili želju da probaju lokalno vino i pivo, a voleli bi i da upoznaju "lokalnu poznatu osobu" sa kojom bi se družili.

Pevačica Erika Badu je tražila vegetarijanski meni bez mleka, mesa, plodova mora, a kao omiljenu hranu  ističe različite vrste luka, pasulj, spanać, soju, zrelo voće i povrće.  U njenom rajderu nigde se ni ne spominje alkohol, za razliku od benda "Gossip", čija je lista, kad je reč o piću, podugačka. Bet Dito i momci su pravi hedonisti i zahtevaju čitav niz žestokih pića, piva, cigareta, energetskih pića koja će sa svim tim mešati, pa nije ni čudo što je na listi zahteva i vitamin C, koji im je verovatno potreban da bi se sutradan okrepili.

Najzanimljiviji rajder imaju članovi grupe "Hercules and Love Affair" koji su naglasili da im je potreban ne previše skup šampon, regenerator i gel za tuširanje, kao i šest pari crnih čarapa. Šta će sastav popiti i pojesti zavisi od dana kad nastupaju, pa je petak rezervisan za votku i ribu. Pošto planiraju da se šetkaju po Petrovaradinskoj tvrđavi, tražili su i šaku tokena, šest limeta, šest limuna, svežu mentu, šejker...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA