POVRATAK LEGENDE: Nik Kejv na Egzitu! (VIDEO)

Čuveni australijski roker će na Tvrđavi nastupiti 14. jula, a ovoga puta dolazi sa svojim bendom "The Bad Seeds" sa kojim predstavlja novi album "Push The Sky Away"

  • 1

Legendarni Nik Kejv nastupiće sa svojim bendom "The Bad Seeds" u nedelju 14. jula na "Egzitu", a sjajni australijski roker će na Tvrđavi publici predstaviti novi album "Push The Sky Away" i podsetiti je na kultne pesme iz svoje bogate karijere.

Ovo će biti treći Kejvov koncert u Srbiji u poslednjih pet godina - u junu 2008. je održao nestvaran, neponovljiv nastup u "Areni" koji sigurno spada u jedan od najboljih koncerata ikada kod nas, a 2011. je sa svojim projektom "Grinderman" nastupio na "Egzitu".

Ako nekim slučajem niste upoznati sa karijerom Nika Kejva, i nije vam baš najjasnije zbog čega njegovi obožavaoci svaki njegov nastup dočekuju kao da je prvi, pronađite negde i pustite "The Ship Song", "Into My Arms", "The Mercy Seat", "Do You Love Me" ili "Henry Lee".

Da podsetimo, do sada je potvrđeno da će na "Egzitu", koji se održava od 10. do 14. jula u Novom Sadu, nastupiti i "The Prodigy", "Atoms For Peace", Snup Dog, Si Lo Grin, "Bloc Party", Fet Boj Slim, Dejvid Geta, "Dubioza kolektiv", "Bad copy" i mnogi drugi.

Dnevne ulaznice se mogu nabaviti po promotivnoj ceni od 2.490 dinara, komplet karata košta 5.990 dinara, dok će u redovnoj prodaji cena biti 11.990 dinara.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seksoman

    5. jun 2013 | 01:25

    Nick Cave NAJZAD....nema komentara? ..Srbija, ceca karleusa i degenerisana omladina na horsu slusaju sinana sakica..tuzno i meni apsolutno nepojmljivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA