NE BISTE GA PREPOZNALI: Ovako danas izgleda Drezik iz "Nestašnih godina"! (VIDEO)

Nekada preslatki momak danas ima 39 godina i izgleda duplo starije, a sve zbog stravične saobraćajne nesreće, koju je doživeo 2003. godine. Preživeo je čeoni sudar pri brzini od 100km/h

  • 10

Generacije koje pamte ovu australijsku seriju sigurno se sećaju momka koji je lomio ženska srca - Drezik. Sve devojke su bile zaljubljene u zgodnog frajera sa pirsingom na obrvi, ali glumac Kalan Malvej, zbog stravične nesreće koju je pukom slučajnošću preživeo, danas izgleda neprepoznatljivo.

Malvej se nakon "Nestašnih godina" pojavio u nekoliko serija, a ove godine ga očekuju uloge u dva holivudska blokbastera - "Captain America: The Winter Soldier" i "300 Rise of an Empire"  u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

Iako ima 39 godina, Kalan izgleda duplo starije, a sve zbog stravične saobraćajne nesreće, koju je doživeo 2003. godine. Preživeo je čeoni sudar pri brzini od 100km/h, piše "Blic".

Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode iz zdrobljenog automobila. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi poravile frakture vilice i lica, a još uvek ne vidi na jedno oko.

Pogledajte kako danas izgleda Drezik:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neo

    24. mart 2014 | 23:37

    Najaca serija ikad!

  • JA

    25. mart 2014 | 02:03

    Devojke su ga volele jer je bio los momak na kojeg su se sve lozile, jer je to pogotovo tipicno za tinejdzerke. Ali preteraste da izgleda duplo starije...daleko od toga da lici na nekog dedu...ja bih mu i dao toliko godina koliko ima...dobro su mu i sredili lice nakon takve nezgode...gotovo da se ni ne primeti nista, osim tog oziljka na bradi, i cudnog oka. Ali da, bio je cool lik, i bila je dobra serija...cak je i zaista bio sa tom Anitom, i to dosta dugo...

  • Suncokret

    25. mart 2014 | 00:47

    Zao mi je sto se to desilo...ali uopste ne izgleda toliko starije...smeker

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA