Ekskluzivna premijera nove, sedme sezone iz originalne HBO produkcije IGRA PRESTOLA VII

Premijera: 17. jula u 20.00h, ekskluzivno na HBO-u od jutarnjih sati dostupno na usluzi HBO GO

  • 1

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove, sedme sezone serije "Igra prestola VII" ("Game of Thrones VII"), koja će na HBO-u u Srbiji biti emitovana istovremeno kada i u SAD-u:17. jula, u noći između nedelje i ponedeljka u 3.00 po lokalnom vremenu.

Prva epizoda sedme sezone "Igre prestola" istog dana biće u jutarnjim satima premijerno dostupna i na našoj uslugi videa na zahtev HBO GO a tokom dana i na HBO On Demand, dok dodatno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana u udarnom terminu u 20.00 h.

Od izvršnih producenata Davida Benioffa, D.B. Weissa, Carolyn Strauss, Franka Doeglera i Bernadette Caulfied. Glume: Peter Dinklage, Nikolaj Coster- Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington

Nove epizode emituju se svakog ponedeljka u istom terminu a biti će dostupne i putem HBO usluga videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand.

Printskrin: HBO

O seriji

Deneris Targerijen je napokon zaplovila prema Vesterouzu sa svojim vojskama, zmajevima i novim Kraljevim namesnikom, Tirionom Lanisterom. Džon Snežni proglašen je Kraljem na Severu nakon što je porazio Remzija Boltona u Bici kopiladi i vratio je VInterfel kući Stark. U Kraljevom Grudobranu, Serseja Lanister je preuzela Gvozdeni presto tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sledbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i preti da će jednom zauvek prekinuti igru prestola.

Dobitnica nagrada Emi® i Zlatni globus, serija IGRA PRESTOLA vraća se sa sedmom sezonom od sedam epizoda u PONEDELJAK, 17. JULA (3h ujutro između nedelje i ponedeljka, u isto vreme kao i u Sjedinjenim Državama, i ponovo u 20h u ponedeljak uveče), ekskluzivno na HBO-u, a naredne epizode će biti emitovane ponedeljkom u isto vreme. Zasnovana na bestseler seriji fantastičnih knjiga Džordža R. R. Martina, ova hit fantastična serija prati epsku borbu za moć u velikom i nasilnom kraljevstvu.

Izvršni producenti serije IGRA PRESTOLA su Dejvid Beniof, D. B. Vajs, Kerolin Štraus, Frenk Dolger i Bernadet Kolfild; ko-izvršni producenti su Brajan Kogman, Gajmon Kesidi, Vins Džerardis i Džordž R. R. Martin.

Foto: HBO

O glumcima

Ove sezone stalnu glavnu glumačku postavu serije IGRA PRESTOLA čine: dobitnik nagrada Emi® i Zlatni globus Piter Dinklidž (Tajrion Lanister), Nikolaj Koster-Voldo (Džejmi Lanister), Lina Hidi (Sersej Lanister), Emilija Klark (Deneris Targerijen), Ejdan Gilen (Petir „Maloprsti“ Bejliš), Kit Harington (Džon Snežni), Dajana Rig (kneginja Olena Tajrel), Sofi Tarner (Sansa Stark) i Mejsi Vilijams (Arija Stark).

Stalnu sporednu glumačku postavu čine: Alfi Alen (Teon Grejdžoj), Džon Bredli (Samvel Tarli), Gvendolin Kristi (Brijene od Tarta), Lijam Kaningem (Davos Sivort), Natali Emanuel (Misandej), Džerom Flin (Bron), Ien Glen (Džorah Mormont), Ajzak Hempsted Rajt (Bran Stark), Konlet Hil (Varis), Kristofer Hivjo (Tormund Džajantsbejn), Hana Marej (Gili), Keris van Hauten (Melisandra), Indira Varma (Elarija Send), Pilu Asbek (Euron Grejdžoj), Rori Maken (Sandor „Pas“ Kligan) i Ričard Dormer (Berik Dondarion).

Među novim glumcima u sedmoj sezoni su: Džim Broudbent, Tom Hoper, Megan Parkinson i Ed Širan.

Foto: Promo

Epizode u julu

Epizoda #61: "Zmajev kamen"

Prvo prikazivanje: ponedeljak, 17. jul (3h ujutro/20h) na HBO-u a od jutranjih sati i na HBO GO-u

Džon (Kit Harington) organizuje odbranu Severa. Sersej (Lina Hidi) pokušava da  izjednači snage. Deneris (Emilija Klark) se vraća kući. Scenaristi Dejvid Beniof i D. B. Vajs; režiser Džeremi Podesva.

Epizoda #62: "Rođena iz oluje"

Prvo prikazivanje: ponedeljak, 24. jul (3h ujutro/20h) na HBO-u a od jutranjih sati i na HBO GO-u.

Deneris (Emilija Klark) prima neočekivanog gosta. Džon (Kit Harington) je suočen sa pobunom. Tajrion (Piter Dinklidž) planira osvajanje Vesterouza. Scenarista Brajan Kogman; režiser Mark Majlod.

Epizoda #62: "Kraljičina pravda"

Prvo prikazivanje: ponedeljak, 30. jul (3h ujutro/20h) na HBO-u a od jutranjih sati i na HBO GO-u.

Daneris (Emilija Klark) okuplja saveznike. Sersej (Lina Hidi) vraća poklon. Džejmi (Nikolaj Koster-Valdo) uči iz svojih grešaka. Scenarista Dejvid Beniof i D. B. Vajs; režiser Mark Majlod.

Nagrade

U septembru 2016, IGRA PRESTOLA je osvojila 12 nagrada Emi®, najviše od svih serija, uključujući nagrade za: Najbolju dramsku seriju, Najbolju režiju dramske serije (Migel Sapočnik), i Najbolji scenario za dramsku seriju (Dejvid Benioff i D. B. Vajs). U septembru 2015, serija je takođe osvojila 12 nagrada Emi® i postavila rekord za serije u godinu dana, ali je osvojila i četiri nagrade Emi® u avgustu 2014, dve nagrade Emi® u septembru 2013, šest nagrada Emi® u septembru 2012. kad je bila izjednačena u broju nagrada, i dve nagrade Emi® u septembru 2011.

Sve epizode će biti dostupne i putem HBO usluga videa na zahtev HBO GO i HBO On Demand.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA