OTVORILA DUŠU: Anđelina Džoli progovorila o razvodu sa Bredom Pitom i otkrila da pati od retke bolesti (FOTO)

- Ponekad žene stave sebe na poslednje mesto pa im zdravlje strada - rekla je glumica u intervjuu za časopis "Vanity Fair"

  • 12

Glumica Anđelina Džoli govorila je u intervjuu za "Vanity Fair" o razvodu sa Bredom Pitom. Ona je istakla da je u pitanju bio težak period za nju i da je sve krenulo naopaku leta prošle godine prilikom snimanja jednog filma u kojem je glumila.

Anđelina je ispričala da je sve uradila kako bi zaštitila svoju decu.

- Kao devojčica, bila sam zabrinuta za svoju majku. Ne želim da moja deca prolaze kroz isto. Bolje je plakati pod tušem i skrivati se pred njima. Oni moraju da znaju da će sve biti u redu iako niti vi niste sigurni u to - rekla je Džolijeva i dodala da će ona i Bred usmeriti decu prema zajedničkim ciljevima.

Glumica je potom priznala da se razbolela. Dobila je dijagnozu Belove paraliza. U pitanju je retka bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica. Inače, simptomi su slični kao kod moždanog udara, međutim, specifično je da pacijent oseća slabost u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu.

Foto: Profimedia, IPA

Takođe, Džolijeva ima problema i sa visokim pritiskom.

- Ne znam je li to sve bila menopauza ili loša godina. Ponekad žene stave sebe na poslednje mesto pa im zdravlje strada - iskrena je Džolijeva i navodi da joj je porodica na prvom mestu.

Anđelina kaže da će se posvetiti majčinstvu.

- Želim da budem što više kući i da naučim da spremam jela koja moja deca vole. Oni su poželeli da odem na časove kuvanja... - navela je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA