SLIKAO SAM PRINCEZU DOK JE UMIRALA! Šokantna ispovest britanskog fotografa šokirala svet (VIDEO)

Prošlo je 20 godina od tragične smrti princeze Dajane, ali ni dan danas detalji vezani za nen život, ali i smrt, ne prestaju da intrigiraju javnost

  • 2

Princeza Dajana i njen ljubavnik Dodi Al Fajed poginuli su 31. avgusta 1997. godine u Parizu, dok su bežali od paparaca, a jedan od njih fotografisao je princezu nakon nesreće, dok su se čekala kola hitne pomoći.

Foto: Littleton Auctions

Fotograf koji je napravio užasavajuće fotografije pojaviće se u dokumentarcu britanskog "Channela 4", koji se bavi životom Lejdi Di, a koji će se prikazati početkom avgusta ove godine.

Foto: Profimedia/Abaca

Fotograf je u dokumentarcu priznao da je fotografisao princezu dok je umirala, ali i da je fotografije uništio, te da one nikada neće biti objavljene.

Kompletnu ispovest ovog čoveka svi iščekuju, pošto su ovi detalji do sada bili nepoznati javnosti.

Inače,tragičnog dana kada je princeza poginula, paparaci su pokušavali da fotografišu telo na sumanute načine.

- Skakali su po krovu bolnice, peli se na prozore. Na kraju smo morali staviti pokrivače na prozore i da uključimo ventilatore jer je postalo prevruće. Zbog ventilatora se na trenutak pomerila njena kosa. Učinilo mi se da je živa - rekao je jedan od bliskih Dajaninih saradnika o traumatičnom događaju koji je potresao čitav svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA