ANABEL 2: Otkrijte kako je nastalo iskonsko zlo! (FOTO) (VIDEO)

Anabel 2 u Srbiji će te gledati pof nazivom Anabel 2: Stvaranje zla i u našim bioskopima će se naći za nedelju dana, tačnije 10.08. a u distribuciji Blitz Film-a

  • 0

Ako ste jedni od onih kojima je lutka Anabel prirasla srcu, čeka vas zanimljivo iznenađenje u novom nastavku jer još uvek ne znamo koja se prava priča krije iza njenog nastanka.

Mi ćemo vam danas otkriti mali deo toga a na kompletnu priču morate da sačekate još nedelju dana. Novi film iz serijala Prizivanje obećava još jednu zastrašujuću priču, ako ćete se uopšte usuditi pogledati film.

Foto: Promo

Film Anabel je 2014. godine postigla odličan uspeh u bioskopima i zaradila fantastičnih 257 miliona dolara širom sveta. Priča nas u ovom filmu vodi nekoliko godina nakon tragične smrti ćerke lutkara i njegove supruge koji u kuću primaju časnu sestru i nekoliko devojčica iz sirotišta. Svi će oni uskoro nastradati od lutkareve opasne lutke Anabel...

Foto: Promo

U glavnim ulogama su Miranda Otto, Javier Botet i Stephanie Sigman; a u ostalim Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee i Tayler Buck. Režiju potpisuje David F. Sandberg, a scenario Gary Dauberman.

Anabel 2 u Srbiji će te gledati pof nazivom Anabel 2: Stvaranje zla i u našim bioskopima će se naći za nedelju dana, tačnije 10.08. a u distribuciji Blitz Film-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA