Turci optužili Adrijanu Limu da je prevarila svog dečka, a ona im onda zapušila usta za sva vremena (FOTO)

Posle pisanja lokalnih medija da je navodno prevarila svog dečka, turskog pisca Metina Haru, Lima je preko Instagrama žestoko uzvratila

  • 18

Nakon što su turski mediji objavili tekst u kojem se tvrdi da je Adrijana Lima prevarila svog dečka Metina Haru, sa izvesnim Miltiadisom Kastanisom, brazilska manekenka je preko Instagrama žestoko uzvratila i demantovala ove tračeve.

Adriana Lima objavila prvu sliku sa dečkom, IZ KREVETA, a 3 reči koje je napisala oduševile su sve! (FOTO)

Nakon što je Kastanis objavio zajedničku sliku sa Adrijanom, počela je serija pljuvačkih tekstova u turskim medijima.

 
A post shared by Miltiadis Kastanis (@mkastanis) on

Na sve to je Lima reagovala potpuno netipično za nju, i odlučila je da svima dokaže koliko je zaljubljena u turskog pisca Metina Haru.

- Kao što možete da vidite na fotografiji iznad, na kojoj ne razumem u potpunosti tekst na turskom jeziku, ali čula sam da kruže glasine o meni i mojoj vernosti prema mojoj ljubavi Metinu. Da, rekla sam mojoj ljubavi.  Za vašu informaciju, čovek pored mene je moj gej prijatelj Miltiadis Kastanis, da, rekla sam gej prijatelj i član moje porodice. Razlog zbog kog sam zavolela Tursku je taj što osećam mnogo ljubavi ovde. zato vas molim poštujete moju i Metinovu privatnost i da prestanete da širite lažne vesti. To je počelo od trenutka kada smo Metin i ja počeli da se zabavljamo. Molim vas da prihvatite činjenicu da se volimo i da smo srećni. Moja ljubav prema ovoj zemlji se nije promenila. Hvala vam na razumevanju. Volim vas svim svojim srcem i ne mogu da dočekam da vam se vratim  - napisala je Adrijana u emotivnoj poruci na Instagramu.

 
A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    10. avgust 2017 | 16:36

    jesi riba ali nisi srpska snajka i cao

  • Beba

    10. avgust 2017 | 16:56

    Jaricu gde su ti bile oci kad se ozeni !!

  • Mina

    10. avgust 2017 | 22:47

    Alo bre da se ne lazemo-...ali koliko jedna ljubav i moze da potraje NA STRANOM JEZIKU...!?Jezicka barijera.,bre ljudi!!Svoje je -svoje..i TACKA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA