≫ 

Infarkt napao Čaka Norisa dva puta u 45 minuta i, naravno, IZGUBIO!

Kako su navodno rekli lekari koji su pregledali slavnog glumca, Noris je srčane udare preživeo "snagom duplo mlađeg čoveka"

  • 15

Čak Noris sredinom jula imao je dva infarkta, u kazinu u Nevadi u kom se u tom trenutku nalazio sa suprugom Genom Okeli.

Sve se dogodilo u zoru, u pola 6 ujutru, kada je čak usled jakih bolova u grudima pao na pod, prenosi Radar Online. Hitna pomoć za nekoliko minuta stigla je na lice mesta, a glumac je u kolima, na putu do bolnice, navodno prestao da diše.

Foto: Profimedia/AFP

Kako prenosi pomenuti medij, lekari su Čaka oživeli pomoću defibrilatora, da bi po dolasku u bolnicu doživeo još jedan jak udar. Glumac je u medicinskom centru u gradu Rinu u Nevadi zadržan nekoliko dana.

- Ovakva dva udara bi lako ubila i duplo mlađeg čoveka, ali Čak je i dalje jako snažan - navodno su rekli lekari koji su pazili na Norisa.

Kako prenosi Radar Online, Čak je 16. jula sa porodicom prisustvovao na Svetskom prvenstvu borilačkih veština u Los Anđelesu. Nakon događaja, Čak je sa porodicom krenuo ka domu u Česteru, ali su odlučili da naprave pauzu u "Tonopah Station" hotelu u Nevadi, gde su Čaka i snašli zdravstveni problemi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA