≫ 

Reka suza i zagrljaji! Ovako je izgledao prvi susret Breda i Anđeline posle godinu dana!

- Bili su beskrajno iskreni jedno prema drugom, i odlučili su da ponovo pokušaju zajedno - tvrdi Ijan Halperin, biograf holivudskog para

  • 13

Potpuno neočekivano, izgleda da od razvoda Breda Pita i Anđeline Džoli definitivno nema ništa, a ako je verovati tračevima, njih dvoje su se nakon emotivnog susreta, pomirili, i odlučili da ostanu zajedno!

KOST I KOŽA, VENE ISKOČILE: Zbog ovoga se krije od svih, nove slike anoreksične Anđeline zapanjile svet! (FOTO)

Prema rečima Ijana Halperina, biografa holivudskog para, Anđelina i Bred su se prvi put susreli posle skoro 12 meseci i sve je prštalo od emocija.

- Bilo je mnogo suza, zagrljaja... i ništa nije ostalo neizgovoreno. Bili su beskrajno iskreni jedno prema drugom, i odlučili su da ponovo pokušaju zajedno. To je bila varijanta "dođite Isusu" sastanka, i početak nove faze u njihovoj vezi - izjavio je Halperin.

Foto: Tanjug/AP

Bred i Anđelina su veoma pažljivo prišli procesu pomirenja, i potom su održali seriju sastanaka u prisustvu terapeuta, i zaključili su da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo.

Anđelina je, kako navodi jedan od njenih prijatelja, njih dvoje uporedila sa Elizabet Tejlor i Ričardom Bartonom, jer kao i slavni glumci, ni oni ne mogu da žive zajedno, ali ni jedno bez drugog.   

Foto: Tanjug/AP

Premna nezvaničnim informacijama, i Pit i Džolijeva su se obavezali da će napraviti ustupke koji će osigurati uspeh njihove "nove" veze. Anđelina je pristala da više u njihovoj porodičnoj kući ne živi njen brat Džejms Hejven, kojeg Bred ne podnosi.

Takođe, glumica je pristala da smanji svoje kontakte sa Arminkom Helić i Kloi Dalton, moćnim ženama koje su prethodnih godina imale ogroman uticaj na Anđelinu.

Foto: AP/Tanjug

Sa druge strane, Bred će nastaviti sa terapijama, i lečenjem od alkoholizma.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA