JOŠ UČIM DA VOLIM! Majka ju je napustila kada je bila beba, njena životna priča je rasplakala žiri, a kada je zapevala svet je ZANEMEO! (VIDEO)

Šanaja Atkinson Džons je fantastičnim glasom oduvala žiri u britanskom "X Factoru"

  • 1

Posle neverovatnog nastupa Šanaje Atkinson Džons (19) u britanskom "X Factoru" skoro svi ostrvski mediji su napisali: "Već imamo pobednika", a još veću pažnju je privukla tužna životna priča mlade pevačice.

Najluđa audicija IKADA! Izašla je na binu, pokazala žiriju guzu, šokirala tetovažom, a onda je pustila GLAŠČINU i RASTURILA! (VIDEO)

Šanaja je imala teško detinjstvo, majka ju je napustila kada je bila beba, i do treće godine je bila u domu. Nakon toga je usvojena, i kako kaže, sve što ima u životu, duguje svojim usvojenim roditeljima koji su uradili sve da bi ona imala najbolji mogući život.

Njene priča je rasplakala članove žirija, ali to je bio samo uvod u fantastično izvođenje numere "Say Something" kojom je fenomenalna Šanaja oduševila ceo svet.

Pogledajte nastup Šanaje Atkinson Džons:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA