DONIRALA 100.000 DOLARA! Salma Hajek očajna zbog zemljotresa u Meksiku: Molim vas, pomozite! (VIDEO)

Slavna glumica potresena je zbog situacije

  • 2
Foto: Profimedia/AKM-GSI

U poslednje tri nedelje prirodne katastrofe razorile su dobar deo Amerike, a sada i Meksiko, gde je u zemljotresu jačine 7,1 stepeni Rihterove skale, stradalo preko 250 ljudi.

Jedna od javnih ličnosti koju je ova vest dodatno potresla, iz razloga što je reč o njenoj rodnoj zemlji, jeste Salma Hajek.

Lepa glumica ovim povodom oglasila se preko društvenih mreža, rekavši kako je donirala 100.000 dolara, zamolivši sve koji su u mogućnosti da pomognu ljudima koje je zadesila nesreća.

- Ljudi iz moje zemlje preživeli su tri prirodne katastrofe zaredom. Mnoga deca i porodice su povređeni. Ja sam dala 100.000 dolara UNICEF-u, koji su im priskočili u pomoć. Molim vas da se pridružite i donirate koliko možete. Hvala vam - napisala je ona u okviru snimka koji je postavila na Isntagram.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    21. septembar 2017 | 11:48

    al si se pretrgla milione imas i kao 100 hiljada i da pomognu ostali. ostali nemaju milione ali pomazu srazmerno koliko mogu a ti ne pomazeq srazmerno nego dajes svoju sicu i glumis mangupa sad. bodi covek daj 20-30 miliona i onda cemo te postovati!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA