≫ 

Napustila sam svoje telo! Glumica iz "Uvoda u anatomiju" opisala kako se osećala kada su joj rekli da ima tumor na mozgu

Kejt Volš je bila u šoku kada su joj lekari saopštili da ima veliki tumor na mozgu

  • 0

Glumica Kejt Volš, koja se proslavila ulogom doktorke Adison Montgomeri u seriji "Uvod u anatomiju", otkrila je da je bila šokirana kada su joj lekari saopštili da ima tumor na mozgu.

SVE KIPI, PUCA KOŽNA HALJINA: Maraja Keri se ugojila 30 kilograma, njene nove slike šokirale svet! (FOTO)

Volšova je odmah operisana u "Sidars Sinaj" bolnici u Los Anđelesu, a dodatni problem uoči operacije je predstavljala činjenica da je otkriveni tumor bio veoma veliki. Srećom, sve je prošlo u najboljem redu, a doktori su nakon hiruškog zahvata utvrdili da je tumor bio benigni, i da se radi o meningiomu, vrsti tumora koji se sporo širi, i mnogo češće pogađa žene nego muškarce.

Kejt je opisala da je prvi put primetila da nešto nije u redu u januaru 2015. kada je osetila da je stalno iscrpljena, da gubi koncentraciju i da ima problema sa ravnotežom. Kada je shvatila da gubi kontrolu nad desnim delom lica, glumica je shvatila da je ozbiljno bolesna.

- Napustila sam svoje telo. Nisam mogla ni da zamislim da će mi se ovako nešto dogoditi - opisala je Volšova svoju reakciju nakon što su joj lekari rekli od čega boluje.

Pre operacije su joj doktori rekli da je pravo čudo da nije imala napade, budući da je tumor koji joj je pritiskao mozak bio poveliki.

Posle devet meseci Kejt Volš je uspela u potpunosti da se oporavi...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA