Treći nastavak filma "Seks i grad" se neće snimati, a ONA je glavni uzrok toga!

Glumica Kim Katral ostavila je po strani snimanje trećeg dela ovog kultnog filma, zbog projekata na kojima trenutno radi

  • 0

Glumica Kim Katral postavila je uslov da će snimanje trećeg dela filma "Seks i grad" početi tek kada zavši na svim projektima na kojima trenutno radi. Time je nažalost razočarala gomilu fanova, koji su sa nestrpljenjem čekali treći deo ovog planetarno popularnog filma.

- Jedini razlog zbog kojeg se ovaj film ne snima je Kim Katral. Svi su se veselili i jedva čekali da snimanje počne, a Kim je, kao i uvek od sebe pravila žrtvu. Imala je hrabrosti da dođe i kaže da će se pojaviti na setu samo pod uslovom da završi sve projekte u kojima trenutno učestvuje. Šta ona misli, da je Džordž Kluni?-  rekao je dobro obavešten izvor.

Printskrin: Youtube/lefilmsexandthecity

-Ovaj film, odnosno serija ju je stvorila i jedino po toj ulozi je i poznata. Svi ostali već su prilagodili svoje živote ovom velikom projektu, doselili su u Njujork i odbili druge poslove koji su im se nudili. Ovo je zaista neodgovorno od nje- dodao je izvor.

Alen Azarić se žestokom porukom oglasio nakon diskvalifikacije iz Parova!

TRAGEDIJA: Umrla Dona Ares

POBESNELA, PA ISPRIČALA SVE! Maca do detalja opisala u kakvom stanju je zatekla Lunu i Slobu posle seksa u WC-u! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA