ODLUČENO! Evo koji glumac će igrati Hjua Hefnera u biografskom filmu o najvećem plejboju svih vremena!

Film radi Ratner’s RatPac Entertainment, nakon što su prava na život Hefnera postala dostupna, nakon smrti producenta Džerija Veinraba

  • 0

Hju Hefner svoju karijeru počeo je da gradi 1950. godine sa osnivanjem prestižnog magazina "Playboy" koji je pored golišavih fotografija atraktivnih modela objavljivao i razne članke i intervjue koji su ocenjeni kao jedni od najkvalitetnijih. Hefner je bio i rijaliti zvezda na"The Girls Next Door i E!" šou serijama, gde su modeli iz cele Amerike dolazili u Kaliforniju da bi ostvarili svoje snove u životu sa Hefom.

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Marić izvređao Mariju Šerifović, a Jelena Karleuša mu na to BRUTALNO odgovorila!

Nedi Ukraden ponudili glavnu ulogu u filmu u kojem je SILUJU, njen odgovor nikad nije bio žešći!

Brett Ratner je želeo da napravi biografski film o ovom vanserijskom čoveku, a obrazložio je i zašto je izbor glumca koji će igrati Hefnera pao baš na Džareda Leta.

- Džared je stari prijatelj. Kada je čuo da sam ja dobio prava na Hefovu životnu priču, rekao mi je "Ja ga želim glumiti. Ja ga želim razumeti."  I ja stvarno mislim da Jared to može učiniti. On je jedan od najboljih glumaca današnjice - rekao je Ratner.

Foto: AP/Tanjug

Leto je poznat po tome da se maksimalno uživi u uloge koje glumi i to ne samo vizualnom, fizičkom transformacijom nego i psihičkom (navodno je celu svoju ulogu u "Blade Runner 2049" odglumio "slep"). S obzirom na to da je Ratner bio lični prijatelj s Hefnerom, možemo očekivati da će njegova biografska priča biti samo pozitivna, s možda malim delovima kontroverzi oko njegovog navodnog iskorištavanja žena, tako da nemojte očekivati da će Leto baš do kraja uživati u ovoj ulozi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA