POZVAO ME JE U SOBU, HTEO JE TROJKU SA MNOM... Poznata manekenka otkrila da ju je najmoćniji čovek Holivuda seksualno uznemiravao (FOTO)

Kara Delevinj je u potresnoj ispovesti otkrila nepoznate detalje vezano za njen susret sa producentom Harvijem Vajnštajnom

  • 19

Producent Harvi Vajnštajn, koji važi za jednog od najmoćnijih ljudi Holivuda,  našao se u velikom problemu nakon što su ga brojne poznate glumice optužile da ih seksualno zlostavljao. Posle Anđeline Džoli i Gvinet Paltrou, dušu je otvorila i manekenka Kara Delevinj, koja je isto navela da je sa njim imala veliku neprijatnost.

Ovakvo ponašanje prema ženama mora da se okonča: Gvinet Paltrou i Anđelina Džoli ispričale kako ih je zlostavljao prvi čovek Holivuda

Britanska lepotica se oglasila na Instagramu i krenula sa svojom pričom o Vajnštajnu

- Kada sam prvi put počela da radim kao glumica, radila sam na filmu a onda samo dobila poziv od Harvija Vajnštajna koji me je pitao da li sam spavala sa ženama s kojim sam viđena u medijima. Bio je to veoma čudan i neprijatan razgovor.... Nisam odgovorila ni na jedno od njegovih pitanja, brzo sam završavala razgovor, ali pre nego što sam prekinula, on mi je rekao da ako sam gej, ili ako odlučim da budem sa ženom, posebno u javnosti, da nikad neću dobiti ulogu strejt žene i da neću uspeti kao glumica u Holivudu - napisala je Kara Delevinj i dodala:

Foto: Tanjug / AP

- Jednu ili dve godine kasnije, otišla sam na sastanak sa njim u predvorju hotela i sa režiserom filma koji je trebalo da snimam. Režiser je napustio sastanak i Harvi me je pitao da ostanem da proćaskam sa njim. Kada smo ostali sami on počeo da se hvali sa svim glumicama s kojim je spavao i kako je njima napravio karijere i govorio o drugim neprijatnim stvarima seksualne prirode. Onda me je pozvao u sobu. Brzo sam odbila njegov poziv i pitala njegovu asistentkinju da li mi je automobil napolju. Rekla mi je da nije i da neće skoro i da treba da idem u njegovu sobu. U tom trenutku osećala sam se nemoćno i uplašeno, ali nisam želela da reagujem tako nadajući se da sam pogrešila u vezi situacije - navela je danas uspešna manekenka i nastavila:

Foto: Guliver/Charley Gallay/Getty Images for TWC-Dimension

- Kada sam došla, bilo mi je lakše kada sam pronašla drugu ženu u njegovoj sobi i mislila sam odmah da sam bezbedna. Tražio je od nas da se poljubimo i ona je počela nekako da radi po njegovim uputstvima. Brzo sam ustala i pitala ga da li zna da ja umem da pevam. I počela sa da pevam... Mislila sam da će to popraviti situaciju... profesionalnije... kao audicija... bila sam tako nervozna. Posle pevanja rekla sam ponovo da moram da idem. Otpratio me je do vrata i stao ispred njih i pokušao je da me poljubi u usta. Zaustavila sam ga  i uspela da pobegnem iz sobe. Ipak sam dobila ulogu u filmu i uvek sam mislila da mi ju je dao zbog svega što se desilo. Od tada osećala sam se užasno što sam snimila film. Osećala sam se da nisam zaslužila ulogu. Toliko sam oklevala da progovorim o tome... Nisam htela da povredi moju porodicu. Osećala sam se krivom kao da sam uradila nešto loše. Bilo sam preplašena da bi se ovakva stvar mogla da se desi mnogim ženama koje znam, ali niko nije ništa rekao zbog straha - završila je Delevinjova.

Pogledajte i originalnu poruku koju je Kara Delevinj ostavila na Instagramu:

 
When I first started to work as an actress, i was working on a film and I received a call from‎ Harvey Weinstein asking if I had slept with any of the women I was seen out with in the media. It was a very odd and uncomfortable call....i answered none of his questions and hurried off the phone but before I hung up, he said to me that If I was gay or decided to be with a woman especially in public that I'd never get the role of a straight woman or make it as an actress in Hollywood. A year or two later, I went to a meeting with him in the lobby of a hotel with a director about an upcoming film. The director left the meeting and Harvey asked me to stay and chat with him. As soon as we were alone he began to brag about all the actresses he had slept with and how he had made their careers and spoke about other inappropriate things of a sexual nature. He then invited me to his room. I quickly declined and asked his assistant if my car was outside. She said it wasn't and wouldn't be for a bit and I should go to his room. At that moment I felt very powerless and scared but didn't want to act that way hoping that I was wrong about the situation. When I arrived I was relieved to find another woman in his room and thought immediately I was safe. He asked us to kiss and she began some sort of advances upon his direction. I swiftly got up and asked him if he knew that I could sing. And I began to sing....i thought it would make the situation better....more professional....like an audition....i was so nervous. After singing I said again that I had to leave. He walked me to the door and stood in front of it and tried to kiss me on the lips. I stopped him and managed to get out of the room. I still got the part for the film and always thought that he gave it to me because of what happened. Since then I felt awful that I did the movie. I felt like I didn't deserve the part. I was so hesitant about speaking out....I didn't want to hurt his family. I felt guilty as if I did something wrong. I was also terrified that this sort of thing had happened to so many women I know but no one had said anything because of fear.A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    12. oktobar 2017 | 00:27

    Da da sve ste ga odbile,zato se sad i zalite......

  • DARKO 100%

    12. oktobar 2017 | 06:10

    Svi znaju da Holivud nije med i mleko,i da nosi sa sobom mracne tajne,a gde su velike pare i slava tu mozete i svasta ocekivati.

  • Gaga

    12. oktobar 2017 | 08:43

    Izgleda da su ga skoro sve koje je finansirao 'uspesno odbile'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA