Italijanski milioner se skinuo u Majamiju, a OPET su ga svi gledali ispod struka i pitali se da li je OVO moguće? (FOTO)

Dok se Đanluka bućkao na plaži u Majamiju, i žene i muškarci gledali su u samo jednu stvar

  • 31
Foto: Instagram/Gianluca Vacchi

Đanluka Vaki nabija komplekse mnogim muškarcima širom sveta, s obzirom na to da nema ni dan radnog staža, a da uživa u luksuzu, milionima, lepim ženama i svemu što bogatstvo nosi sa sobom.

Italijanski milioner živi život iz snova, nema ni dan radnog staža, šeta najbolje cice, a nikada ne biste pogodili koliko ima godina! (FOTO)

Slavni italijanski milioner ovih dana uživa u čarima Majamija, a na plaži su pažnju ponovo privukle njegove gaće. Tačnije, ono što je u njima.

Foto: Profimedia/Spread Pictures

Naime, ako je suditi po ogromnom broju komentara koje ljudi širom sveta ostavljaju što na Vakijevom Instagramu, što na stranim portalima, nikome nije baš jasno da li Đanluka zaista ima toliko veliki ponos, ili se koristi nekim trikom uz pomoć kojeg mu kupaće gaće izgledaju toliko...nabubrelo.

Pogledajte i sami:

Foto: Profimedia/Pacific coast news

I iz drugog ugla, iz kog sve izgleda još čudnije...

Foto: Profimedia/Pacific coast news

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mix

    17. oktobar 2017 | 15:37

    Reč šmeker je imala različito značenje pre 20 godina i sada. Ako je ovaj lik nekome šmeker onda i treba da nas zvizne meteor. Meni je ovo smešno

  • Deso

    17. oktobar 2017 | 19:14

    Povecali su mu se testisi od starosti,hoce to kada imas godina .

  • Mire

    17. oktobar 2017 | 15:15

    Moj ujak Papak inace po zanimanju Lopv kada se brckao na plazi u Mac mitrovici svi su govorili Papak ima tri noge ostajao je trag na pesku , eto ovaj italijan mu nije ni za mali nokat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA