Samanta otvorila dušu: Nemam dete zbog serije "Seks i grad"!

Glumici Kim Katral je ova serija donela milione i ogromnu popularnost, ali postoji jedna stvar koju nije uspela da ostvari

  • 7

Glumica Kim Katral (61) proslavila se u seriji "Seks i grad" kada je glumila šarmantnu i po malo luckastu Samantu. Kim smatra zbog ove serije nije mogla da se ostvari u ulozi majke.

Džordž Kluni najavio da će u emisiji prvi put pokazati svoje blizance, a onda je ušao Met Dejmon sa kolicima i počeo je RUSVAJ! ((VIDEO)

Ona je morala maksimalno da se posveti snimanju i nije smela da se usudi na taj korak da zatrudni. Međutim, podsećamo kada je počeo rad na seriji glumica je već imala više od 40 godina.

Foto: Profimedia/AFP

Uloga u ovoj seriji joj je donela milione dolara i ogromnu slavu, ali predugačko radno vreme joj nije dozvolilo da se posveti drugim stvarima.

- Šanse da ostanem trudna bile su sve manje, a nemoguće radno vreme pogoršalo je situaciju. Razmišljali smo i o veštačkoj oplodnji, ali zbog obaveza nisma mogla do kraja da se posvetim tome. Tada sam prvi put pomislila da neću imati dete - rekla je ona.

Kim je otkrila i da se sa koleginicama iz serije privatno nije družila, jedino su se na snimanjima sretale.

- Bile smo kolegice, ne i prijateljice. To je, na neki način, zdrav odnos jer smo odvojile privatno od poslovnog. One su deset godina mlađe od mene, sve imaju decu i nismo se viđale - rekla je Kim.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    25. oktobar 2017 | 17:26

    Ako je to razlog sama si kriva

  • Anja

    25. oktobar 2017 | 17:26

    Ajde cemu pravdanje. Da si htela imala bi decu. Ako nisi mogla zbog godina, mogla si da usvojis, to je jos humaniji cin, usrecila bi neko dete. Nego lakse je izmisljati neke razloge umesto jasno i glasno reci da uopste nisi htela decu

  • Incognito

    26. oktobar 2017 | 11:29

    Sara Džesika je rodila dete za vreme snimanja serije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA