• 1

Kevinu Spejsiju oduzeta "Emi" nagrada nakon skandala koji je izbio zbog optužbe da je seksualno zlostavljao maloletnika!

Politička serija "Kuća od karata" neće više biti snimana, saopštio je "Netflix" samo nekoliko sati nakon što je Kevin Spejsi optužen za zlostavljanje maloletnika

  • 1

Posle šeste sezone otkazano je snimanje serije "Kuća od karata" a glavnom glumcu Kevinu Spejsiju oduzeta je počasna "Emi" nagrada.

Ipak neće pevati: Oliver Dragojević zbog zdravstvenog stanja morao da otkaže koncert u Nemačkoj

Američka kompanija "Netfliks" odlučila je da otkaže seriju "Kuća od karata" posle šeste sezona postojanja.

- Producentska kuća "Media Rights Capital" i "Netflix" su veoma uznemireni vestima vezanim za Kevina Spejsija - stoji u zajedničkoj izjavi.

Podsećamo, nedavno je glumac Entoni Rap optužio Spejsija za seksualno zlostavljanje, koje se navodno dogodilo 1986. godine, kada je Rap imao 14 godina, a zatim se Spejsi oglasio i priznao da je gej.

Foto: AP/Tanjug

U svetlu optužbi protiv Spejsija Međunarodna akademija televizijskih umetnosti i nauka koja dodeljuje "Emi" nagrade odlučila je da povuče odluku da glumcu dodeli Međunarodnu nagradu osnivača Emija.

Ta nagrada koja se dodeljuje "pojedincima koji su prevazišli kutlurne granice i dirnuli čovečanstvo" trebalo je da mu bude dodeljena 20. novembra u Njujorku.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Komentari

  • Nikola

    Ko potpise ugovor sa holivudom to je kao sa samim djavolom. Mnogi su morali svata da priznaju iako to nisu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima