Nju je Eros Ramacoti najviše voleo, bila mu je prva žena: Lepa Mišel posle 15 godina otkrila zašto ju je pevač ostavio

Eros Ramacoti i Mišel Hunciker su bili u braku četiri godine i imaju 21-godišnju ćerku

  • 1

Prelepa Mišel Hunciker (40) sa kojom je Eros Ramacoti (54) bio u braku četiri godine, posle deceniju i po odlučila je da progovori o razlozima razvoda.

SLIKE KOJE SU RASPAMETILE FANOVE: Džastin Biber i Selena Gomez posle 3 godine ponovo zajedno? (FOTO)

Mišel nosi švajcarsko-nemačko poreklo, a karijeru u Italiji je počela kao voditeljka, da bi se potom oprobala i kao glumica i pevačica. Mnoga vrata bila su joj otvorena upravo iz razloga što je bila verenica slavnog Erosa Ramacotija.

Iz braka sa slavnim srcelomcem ima jednu ćerku, dok iz drugog braka sa Tomazom Trusardijem (naslednikom modne imperije Trusardi) ima još dve ćerke.

Foto: Instagram/therealhunzigram

Petnaest godina kasnije, Mišel je otkrila zbog čega su se Eros i ona razišli. Naime, ona je bila članica opasne sekte, pa joj je Eros postavio uslov.

- Pričali su mi da je Eros loš za mene, ali sam ga ja mnogo volela. Ipak, kada mi je postavio uslov "ja ili oni", izabrala sam njih. Ostavljali su me samu, naterali su me da napustim agenciju i ubedili me da finansiram novu sektu. U jednom trenutku "Clelia" me ubedila da im dam sav svoj novac i pretila da ću umreti ako izađem iz sekte - rekla je Mišel, koja je priznala da je Erosa ostavila samo zbog straha.

Foto: Guliver/Johannes Simon/Getty Images

Upravo Mišel je bila devojka koju je Eros Ramacoti najviše voleo, pa se drugi put oženio tek u 52. godini, sa italijanskom manekenkom i glumicom Marikom Pelegrineli.

Venčali su se 2014. godine i imaju dvoje dece, ćerku (6) i sina (2).

Foto: Profimedia, Look Press Agency

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA