Harvi Vajnštajn doživotno izbačen iz Akademije filmskih umetnosti!

Jedan od najmoćnijih holivudskih producenata doživeo je najveći poraz u svojoj karijeri

  • 2

Nekada prvi čovek Holivuda, a sada seksualni zlostavljač, kako ga sve češće nazivaju, Harvi Vajnštajn (65) doživeo je još jedan poraz nakon skandala koji je šokirao ceo svet.

SVE KOJE SU BILE SA NJIM DOBILE SU OSKARA: Bjelogrlić progovorio o holivudskom zlostavljaču, pa otkrio ŠOK detalj!

Harvi Vajnštajn je u subotu, 4. novembra, zauvek isključen iz Akademije filmskih umetnosti koja dodeljuje najuticajniju filmsku nagradu Oskar, nakon što su za to glasala 54 člana i više od dvotrećinske većine.

Foto: Guliver/Drew Angerer/Getty Images

Isključenje iz najvažnije svetske organizacije filmske industrije ovim je zadalo udarac nekadašnjem najmoćnijem čoveku Holivuda, a iz njegove PR službe nisu još ništa komentarisali.

Iz Akademije navode da čvrsto podržavaju sve žene koje su ustale da govore protiv Vajnštajna, kao i da su i dalje užasnuti zbog cele situacije.

- Odlučni smo u tome da zaštitimo televizijske profesionalce od uznemiravanja, jer treba svoj posao da obavljaju u bezbednom okruženju - rečeno je iz Akademije.

Foto: Guliver/Tristan Fewings/Getty Images

Daljinac

(Telegraf.rs/tmz.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.M

    7. novembar 2017 | 13:49

    Kako ga nisu prije isključili kad su godinama sve znali, sada rade da bi se samo zaštitili od medijskog pritiska a ne zbog onog šta je on radio ženama.

  • samo iskeno

    7. novembar 2017 | 13:32

    I od popa ima vladika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA