Čarli Šin optužen da je silovao trinaestogodišnjeg glumca koji je kasnije umro od prevelike količine droge

Čarli Šin, koji je tada imao 19 godina, je navodno na snimanju filma "Lukas" silovao Korija Hajma (13)

  • 7

Bivši glumac Dominik Brašija, tvrdi da je Čarli Šin, koji je tada ima 19 godina, 1986. na snimanju filma "Lukas" silovao tada trinaestogodišnjeg glumca Korija Hajma.

Telohranitelj optužio Maraju Keri za seksualno zlostavljanje, i tvrdi da ga je zvala nacistom i skinhedom

Brašija je za "National Enquirer" ispričao da Hajm dugo nije hteo da otkrije ime čoveka koji ga je zlostavljao, ali da mu se na kraju ipak poverio, i otkrio da se radi o Čarliju Šinu.

- Hajm mi je rekao da je imao seks sa Šinom. Pušili su travu i zatim imali analni seks. Hajmi mi je ispričao da je posle ovoga Šin postao hladan i odbojan, i kada je Kori hteo da se njih dvojica ponovo "zezaju", Čarli ga je odbio - izjavio je Dominik Brašija.

I najbolji Hajmov prijatelj, Kori Feldman, je u svojoj autobiografiji napisao: "Tokom snimanja filma "Lukas", stariji muškarac je Hajmu objasnio da je u filmskoj industriji najnormalnija stvar da stariji muškarci i dečaci imaju seksualne odnose. I na pauzi snimanja su otišli u skriveni deo između prikolica, i Kori je dozvolio da bude somizovan".

Feldman je potom dodao da se Hajm godinama borio sa posledicama ovog zlostavljanja.

Nakon velikog uspeha ostvrenja "Lukas" Kori Hajm je uleteo u velike probleme sa drogom, nekoliko puta je bez uspeha bio na lečenju, a njegova karijera je lagano načisto propala.

Kori Hajm je preminuo 2010, od fatalne kombinacije droge i raznih barbiturata.

Imao je samo 38 godina.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    8. novembar 2017 | 23:17

    Il' si fin, il' si Čarli Šin!

  • Ups

    9. novembar 2017 | 03:02

    I sad ga ovaj tuzi jer nije hteo jos?

  • Драга

    9. novembar 2017 | 09:39

    Кори Фелдман је један од ретких који се усудио да прича о Холивуду као рају за педофиле!Зато га нигде и нема!Некада велика нада, данас је потпуно у запећку!Хајм је био дете и био је искориштаван од стране више мушкараца а при томе, касније се показало да није био геј!Ако то није силовање, шта јесте?Овај Брашија је и сам оптуживан за злостављање, зато је његова прича одвратна!Испало је да је Хајм наваљивао на њих а не они на њега!Умро је од дроге и алкохола, потпуно ментално уништен!А ми се дивимо холивудским скотовима!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA