"Pretio je da će mi razbiti glavu ako ikome kažem": Stalone optužen da je sa svojim telohraniteljem silovao maloletnicu!

List "Daily Mail" je objavio policijski izveštaj iz 1986. u kojem se navodi da su Stalone i njegov telohranitelj Majkl De Luka silovali šesnaestogodišnju devojku

  • 36

Britanski list "Daily Mail" tvrdi da poseduje policijski izveštaj iz 1986. u kojem se navodi da je šesnaestogodišnja devojka optužila Silvestera Stalonea i njegovog telohranitelja Majkla De Luku, za silovanje!

ORGIJE BEZ CENZURE! Džoni Dep i Merilin Menson šokirali scenama seksa pred kamerama! (18+) (VIDEO)

Sve se događalo u Las Vegasu dok je Stalone koji je tada imao 40 godina, snimao film "Over The Top". Neimenovana devojka tvrdi da je u julu 1986, sa porodicom, boravila u hotelu u kojem je sniman film, i tada je srela Stalonea i zamolila ga da joj da autogram.

Printskrin: Youtube/SUPERFAN

- Rekao mi je da sam odlično građena, i poljubio me je u obraz - izjavila je tinejdžerka, koja se narednog dana ponovo pojavila na setu i tada ju je sačekao De Luka i pitao je šta bi ona uradila kada bi Stalone pokušao da je muva, a ona mu je odgovorila da bi verovatno prihvatila glumčevo "udvaranje".

Posle toga, De Luka joj je dao ključeve od sobe na 27. spratu i rekao joj je da što pre ode u Staloneov apartman.

Devojka je to i uradila, a ispred sobe su je sačekali Stalone i De Luka i sa njom ušli unutra.

Foto: Tanjug/AP/Matt Sayles/Invision

De Luka je ostao u kupatilu, a Stalone je u spavaćoj sobi imao seks sa devojkom.

Kopiju policijskog izveštaja možete pogledati OVDE.

Ona tvrdi da je on na nekoliko sekundi ušao u nju, i zatim rekao da je "veoma uska".

Potom ju je pitao da li je ikada imala seks sa dvojicom muškaraca istovremeno.

Foto: AP/Tanjug

Tinejdžerka je odgovorila da nije, a Stalone je otišao do kupatila i vratio se sa De Lukom. Tinejdžerka u svojoj izjavi navodi da ju je potom telohranitelj natarao da ga oralno zadovoljava, da bi zatim imali "vaginalni seks". U jednom trenutku im se pridružio i Stalone koji ju je uhvatio za glavu i primorao na oralni seks.

Nakon što su obojica muškaraca doživela orgazam, zapretili su devojci da će joj razbiti glavu ako ikome kaže o o onome što se dogodilo.

Foto: AP/Tanjug

Prema policijskom izveštaju, iako je bila potresena i uznemirena, devojka nije želela da podnese prijavu protiv glumca i njegovog telohranitelja.

Penzionisani detektiv Džon Samolovič, čija je jedinica 1986. bila zadužena za ovaj slučaj, tvrdi da je izveštaj koji poseduje "Daily Mail" originalan i istinit.

Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello/Invision

Sa druge strane, Staloneova portparolka Mišel Vega, kaže da je izveštaj totalna izmišljotina, i da policija nikada nije kontaktirala Stalonea u vezi sa bilo kakvim navodnim silovanjem.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nen

    17. novembar 2017 | 15:12

    Sto je otisla u sobu? Jos kao prihvatila bi udvaranje 😐

  • xxx

    17. novembar 2017 | 12:37

    Potresena i uznemirena a sve sama prihvatila!?

  • Cure

    17. novembar 2017 | 15:11

    Mogla si da cekas jos jedno 20 godina ko da ti veruje..svi trazite popularnost preko tudjix ledja..covek te lepo pitao I kazes da bi pristala I sta sad..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA