≫ 

Bijonse 7 godina krila da ima polusestru koju je njen otac dobio iz afere sa prostitutkom! (FOTO)

Devojčica sada ima 7 godina, a prema analizama DNK testa utvrđeno je da je Metju Nouls njen otac

  • 0
Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Trenutno napoznatija pevačica na svetu Bijonse Nouls dugo je krila jednu tajnu iz svog privatnog života, a vezana je za njenu porodicu.

Naime, reč je o pevačicinoj polusestri koju je njen otac dobio nakon afere sa dvadesetjednogodišnjom prostitutkom i striptizetom Takoje Brenskob.

"Pretio je da će mi razbiti glavu ako ikome kažem": Stalone optužen da je sa svojim telohraniteljem silovao maloletnicu!

Pevačicina polusestra sada ima sedam godina, a njena majka je u emisiji "Radar online" potvrdila da je DNK test urađen i da je Metju Nouls otac male Koi.

Kada sam imala 21 godinu bila sam plesačica i počela sam da spajam žene s uspešnim i bogatim poslovnim ljudima i sve je na kraju završilo tako da sam dva puta uhapšena zbog bavljenja prostitucijom. Nakon toga sam odlučila da se više neću baviti time - rekla je Brenskob za Radar.

Evo kako izgleda malena polusestra od pop-zvezde:

Foto: Profimedia/Planet

Inače, Bijonsina mama od Metjua se razvela 2009. godine, nakon što je saznala da ima ćerku sa nepoznatom ženom, a Bijonse ja tada prekinula svaki kontakt sa njim.

Bijonsin otac nikada nije priznao malu Koi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA