Telegraf vas vodi na specijalnu projekciju filma "Ubistvo svetog jelena"

Troje najbržih čitalaca koji pošalju mail na karte@telegraf.rs, osvojiće po 2 karte za specijalnu projekciju filma, koja je zakazana za četvrtak 23. novembar u bioskopu Cine Grand Capitol Park Rakovica u 20h. U mailu je potrebno da navedete ime i prezime i broj telefona

  • 0

Novo ostvarenje Jogrosa Lantimosa, film "Ubistvo svetog jelena" publika će imati priliku da pogleda od 23. novembra u bioskopima širom Srbije.

Psihološki horor reditelja Jorgosa Lantimosa "Ubistvo svetog jelena", donosi nam priču o pokušaju tinejdžera da briljantnog hirurga uvede u svoju disfunkcionalnu porodicu.

U glavnoj ulozi se pojavljuje Kolin Farel, dok njegovu suprugu glumi oskarovka Nikol Kidman. Farel glumi cenjenog kardiologa koji naizgled ima savršenu suprugu, porodicu i život. Međutim, nešto je kod njega čudno: najbolji prijatelj mu je tinejdžer kojem kupuje neobično skupe darove, govori čudno, a između njega i supruge se osećaju suptilne tenzije.

Foto: Promo

Film "Ubistvo svetog jelena" je premijerno prikazan na festivalu u Kanu, kada je dobio nagradu za scenario, koji je Lantimos i ovaj put, kao i na filmu "Jastog", napisao zajedno sa Eftimisom Filipuom.

Foto: Promo

Zbog sjajne glumačke ekipe i poznatog režisera, ovaj film spada u najiščekivanije filmove ove jeseni, a domaća publika će imati priliku da ga pogleda od 23. novembra.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA