Ovo je krio od svih! Robi Vilijams 7 dana bio na intenzivnoj nezi, pronašli mu anomalije na mozgu!

- Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio iz usta. Glava me je bolela bez prestanka i nisam mogao da dišem - izjavio je Vilijams

  • 4

Kada je u septembru Robi Vilijams otkazao nekoliko koncerata, kao razlog je navedena "misteriozna bolest", a pevač je sada prvi put priznao da situacija nije bila nimalo naivna i da je sedam dana proveo na intenzivnoj nezi nakon što su lekari otkrili anomalije na njegovom mozgu.

Robi Vilijams se pohvalio partijom protiv Đokovića, a onda je fudbalska legenda pozvala Noleta (VIDEO)

Posle koncerta u Zirihu 2. septembra, Robi je shvatio da nešto nije u redu sa njim.

- Leva ruka mi se oduzela i stalno sam balavio iz usta. Glava me je bolela bez prestanka i nisam mogao da dišem - ispričao je Robi i dodao da su mu nakon nastupa u Švajcarskoj lekari rekli da može da nastavi sa turnejom, ali budući da mu je ruka i dalje bila oduzeta, Vilijams je otišao na dodatne analize i doktori su pronašli nešto što je ličilo na krv u njegovom mozgu.

Foto: Milena Đorđević

- Prestravio sam se i tada se više ništa nisam pitao i odmah su me poslali na intenzivnu negu - otkrio je Vilijams i dodao:

- Bio sam konfuzan i uplašen. Bio sam 24 sata dnevno pod nadzorom lekara, i tokom tih sedam dana nisam mogao da viđam svoju porodicu. Bio sam u malom krevetu prikačen na cevčice.

Foto: Tanjug/AP/Joel Ryan/Invision

Srećom, posle sedam dana lekari su procenili da je Robi u dobrom stanju i on se naredna dva meseca, daleko od očiju javnosti, oporavljao.

Vilijams kaže da mu je ovaj događaj pomogao da svoj život sagleda iz sasvim drugog ugla.

Foto: Profimedia/AFP

Iako i dalje nije poznato u kakvom je zaista zdravstvenom stanju poznati pevač, njegova supruga Ajda Fild kaže da se Robi odlično oseća i da mu joga i pilates pomažu u oporavku.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA