≫ 

Niko nije ni znao da je trudna! Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas posle 16 godina veze dobili BLIZANCE, evo koja imena su im dali

Nakon decenije i po ljubavi, lepa Ana i slavni zavodnik postali su roditelji dečaka i devojčice

  • 11

Enrike Iglesijas (42) i Ana Kurnjikova (36) postali su roditelji, pošto se lepa teniserka u subotu porodila i na svet donela blizance!

Lepa Ana porodila se u Majamiju i na svet je donela dečaka i devojčicu, piše TMZ. Iako su Ana i Enrike trudnoću lepe plavuše čuvali u tolikoj tajnosti da skoro niko nije ni znao da je u drugom stanju, imena koja su dali deci sada su poznata - Nikolas i Lusi.

- Video sam njen sladak stomačić, prijatelj mi je pre 5 meseci rekao da je Ana trudna, ali to je čuvano u strogoj tajnost - rekao je izvor blizak slavnom paru.

Podsetimo, Ana i Enrike zajedno su od 2001. godine, kada su se upoznali na snimanju spota za hit zgodnog Enrikea "Escape". Koliko su od samog početka par koji nije želeo svoju ljubav i privatni život da eksponira u javnosti, dokazuje i to što su uslikani zajedno tek nakon godinu dana veze.

Foto: Profimedia, Xposurephotos

Prošle godine Ana je, uprkos tome što nijedno od njih nije potenciralo brak, velikim dijamanstkim prstenom koji je ponela na domalom prstu potpalila spekulacije da će ipak stati pred oltar i izgovoriti sudbonosno "da".

S obzirom na to da im toliko dobro ide čuvanje informacija iz privatnog života, nikoga ne bi čudilo da se to već, možda, i dogodilo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Jova

    19. decembar 2017 | 14:59

    Primer našim "zvezdama". Dve svetski poznate osobe imaju potpuno svoj intiman život. Ne lupaju u talambase ako kupe cipele, tašnu, auto, stan, Ana za trudnoću, porođaj, ime dece... Bravo, verovatno je i ovo procurelo. Naše pokazuju da l' nose gaćice, sisodrže, kad odlaze kod đakuzija... Strašno!

  • xy

    19. decembar 2017 | 10:31

    Jedno pozitivno iznenadjenje za mene da je u tom ludim svetu ovaj mladi par opstao.

  • Dza

    19. decembar 2017 | 11:06

    Vidis da moze i ovako da niko ne zna i lepo...a ove nase za vreme seksa vec objavljuju da su trudne i naslovi u novinama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA