TRAŽI SE MATORI: Urnebesna komedija za kraj godine (FOTO) (VIDEO)

Najbolje je završiti staru i ući u novu godinu uz smeh i dobro raspoloženje a upravo je to ono što film "TRAŽI SE MATORI" pruža. Warner Bros

  • 0

Blitz Film & Video distribucija završava više nego uspešnu 2017. godinu urnebesnom komedijom TRAŽI SE MATORI (FATHER FIGURES) koja će se naći na repertoaru srpskih bioskopa od sutra (četvrtak 28.12).

Najbolje je završiti staru i ući u novu godinu uz smeh i dobro raspoloženje a upravo je to ono što film "TRAŽI SE MATORI" pruža. Warner Bros donosi novu komediju "Traži se matori", koja je ranije bila poznata pod nazivom "Bastards".

Foto: Promo

Oven Vilson i Ed Helms igraju glavne uloge u priči o dva brata koji su rasli sa saznanjem da im je otac umro dok su još bili mali. Tako ih je odgajila njihova ekscentrična majka. Kada saznaju da to nije istina, oni kreću u potragu za svojim pravim ocem.

Foto: Promo

Osim Vilsona i Helmsa u filmu će se pojaviti i Ving Rejms, Glen Klouz, Ket Vilijams, Dž. K. Simons, Teri Bredšo, Rajan Kartrajt i ostali. Režiju potpisuje Lorens Šer, po scenariju Džastina Malena.

Foto: Promo

Film TRAŽI SE MATORI u svim bioskopima možete da pogledate od sutra u distribuciji Blitz Film-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA