Tragična porodična priča zvezde filma "Sam u kući"! Navukao se na heroin, dve sestre su mu umrle, otac ga je zlostavljao!

Mekoli Kalkin je kao dečak postao milioner, ali ubrzo je upao u pakao droge, i tragedije u njegovom životu su se samo ređale

  • 9

Glumac Mekoli Kalkin kojeg svi pamte po ulozi u filmu "Sam u kući", pravi je primer koliko je tanka linija između slave i provalije - na prvi pogled njegov život je delovao idealno, ali to uopšte nije bilo tako. Mekoli je preživeo velike porodične traume, a dugogodišnja zavisnost od droge je samo dopinela njegovom totalnom sunovratu.

DETALJ KOJI SIGURNO NISTE PRIMETILI U FILMU: Ovo je pravi razlog zašto je Kevin ostao sam u kući (VIDEO)

Kit Kalkin, otac Mekolija Kalkina, želeo je da se njegovo četvoro dece bavi šoubiznisom. Ali, nije im bilo suđeno. Mekoli je 2008. ostao bez sestre Dakote koja je poginula kada ju je udario automobil. Druga sestra Dženifer je kao i on, postala zavisna od narkotika, i 2015. je preminula od prevelike doze droge.

Mekoliju su svetsku slavu doneli filmovi "Sam u kući" i "Riči Rič", a pojavio se i u spotu Majkla Džeksona za pesmu "Black and White". Kada je napunio deset godina postao je milioner. Pisalo se da je njegova porodica skladna i uspešna, ali istina je bila sasvim drugačija.

Naime, otac ga je maltretirao i pohlepno ga je kontrolisao i trošio je sav njegov novac. Kada je Mekoli rekao da ne želi da glumi, Kit ga je prisiljavao da nastavi sa snimanjima. Ipak, sa 14 godina Mekoli je objavio da se povlači iz glume, a u porodici su tada počele svađe zbog čega je njegov otac napustio porodicu.

U tom trenutku njegova majka Patricija ga je optužila muža za zlostavljanje i alkoholizam i počela je borba za starateljstvo nad Mekolijem, a glavni motiv je bilo dečakovo bogatstvo koje je procenjeno na 11 miliona.

Foto: Promo/Sam u Kući

Kako je njegova majka potrošila milione na parnice, porodica je čak živela i na rubu egzistencije. Mekoli Kalkin je na kraju svoje bogatstvo uspeo da sačuva od roditelja zbog čega se posvađao sa oboje.

On od tada ne razgovara sa svojim ocem koji je pre tri godine pretrpeo težak moždani udar.

Printskrin: Youtube/Pizza Underground

A poslednjih godina Kalkin šokira svojim izdanjima. Bio je zavisnik od heroina, 2013. je umalo umro kada je preterao sa heroinom i lekovima, a prijatelji su ga našli u poslednjem trenutku.

Mnogi kažu da je za to kriva njegova porodica i otac čija su dela dosta uticala na Kalkinov život.

Glumac tvrdi da je droga njegova prošlost, kao i da trenutno pokušava da pronađe čime će se baviti u budućnosti...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    29. decembar 2017 | 22:13

    Care ..napred.Gledamo tvohe filmove a sam.u kuci svaki.put za novu god.daju po tri cetri.outa i rts i rtl hr..ziveoioooo ..napred bog ti.pomogao

  • čarls bronson

    29. decembar 2017 | 17:36

    Vreme , višak novca , okruženje nema na svakoga isti uticaj . Na žalost , na maloga je bio negativan , ali nadam se samo trenutno jer , koliko nam je doneo zadovoljstva i smeha u tim filmovima , zaslužio je da se izvuče iz tih kandži narkotika i od sveg srca mu želim da uspe .

  • AZoran Krstic

    29. decembar 2017 | 23:30

    Delovao je kao dobro i pametno dete, ali novac ne donosi uvek i svima srecu. Nadam se da ce se vratiti na pravi put i uzivati u svom zivotu, jos je mlad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA