Glumac dobio Zlatni globus, pa u pobedničkom govoru pozdravio i ženu i ljubavnicu!

Nakon njegovog govora Tviter je eksplodirao od gomile komentara

  • 9

Juan Mekgregor sinoć je dobio Zlatni globus za najboljeg glumca u seriji "Fargo", a o njegovom pobedničkom govoru svi bruje.

Poznati glumac se za jedno od najvećih ostvarenja u karijeri zahvalio svojoj supruzi Evi Mavrakis, ali i svojoj ljubavnici - američkoj glumici Meri Elizabet Vinsted!

Ovo je čekao ceo svet! Anđelina i Dženifer konačno oči u oči, evo koja je pobegla sa crvenog tepiha i kako je izgledao "okršaj" decenije! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

- Želim da zahvalim Evi koja je stajala uz mene 22 godine i našoj deci - rekao je Mekgregor, a u nastavku govora spomenuo je i Meri sa kojom je varao suprugu i zbog koje se razvodi.

Pogledajte govor o kom bruji svet:

Mekgregor je sa Evom Mavrakis bio od 1995. godine i sa njom je dobio četvoro dece. Nedavno je šokirao sve fanove, a i samu suprugu kada je objavio da se na filmskom setu zaljubio u koleginicu Meri Elizabet Vinsted i da želi da se razvede.

Nakon njegovog govora društvene mreže su "eksplodirale", pa je usledila lavina komentara, a nikome nije bilo jasno kako je u isti govor ubacio ženu, decu i ljubavnicu.

(Telegraf,rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    8. januar 2018 | 21:58

    Ništa loše nije rekao. Nekim muškarcima je teško da izjave ljubav jednoj ženi. On se zahvaljuje ženi sa kojom ima 4-voro dece sa kojom je živeo 20-deset godina i ženi koju sad voli. Šta je loše u tome?

  • Maja

    8. januar 2018 | 18:41

    Svaka mu cast. Musko bre. Ako se vec razvodi zbog nje zasto joj se ne bi zahvalio.. Pri tom ljudski se zahvalio I bivsoj I deci.. Da su svi muski bar ovakvi

  • dg

    8. januar 2018 | 19:48

    Ovo Slobo nikad ne bi mogao da ucini. Treba imati mud@ za takav poduhvat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA