≫ 

Osmeh od milion dolara, a kilogrami? Anđelina Džoli JOŠ mršavija u BELOJ haljini! (FOTO)

Iako je uglavnom u crnom, Anđelina Džoli prošetala je crvenim tepihom u beloj haljini ukrašenoj perjem

  • 17

Nakon ovogodišnjih svečanih "Zlatnih globusa" gde je bila u crnoj kombinaciji kao i ostale holivudske zvezde, Anđelina Džoli (42) pojavila se na crvenom tepihu u Santa Monici u beloj haljini.

Prve slike šokirale javnost: Anđelina Džoli u vezi sa kambodžanskim rediteljem? (FOTO)

U susret Oskaru crveni tepisi sve su aktuelniji, pa je tako sinoć (11. januara) održana i 23. ceremonija "Critic's Choice Awards" na kojoj su filmske nagrade dodeljene u Santa Monici.

O lepoj Margot Robi koja je fascinirala sve u prugastoj "Šanel" haljini već smo pisali, a njena starija koleginica Anđelina Džoli oduševila je sve svojom elegancijom. Pojavila se u beloj koktel haljini marke "Ralph&Russo" ukrašenoj bogatim perjem, a nosila je srebrne elegantne cipele sa povećom štiklom.

Foto: AP/Tanjug

Ovo je čekao ceo svet! Anđelina i Dženifer konačno oči u oči, evo koja je pobegla sa crvenog tepiha i kako je izgledao "okršaj" decenije! (FOTO)

Poznato je da je Anđelina uglavnom odevena u crno, pa je prošetavši u asimetričnoj beloj haljini izazvala ogromnu pažnju.

Foto: AP/Tanjug

Međutim, kao i uvek, jedna od glavnih tema bila je Anđina kilaža. Iako je imala širok osmeh na licu, lepa Anđelina je delovala nikad mršavije, a to su posebno otkrivala njena kolena i noge.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA