≫ 

Kim i Kanje odbili MILIONSKE ponude za prve slike tek rođene ćerkice, kad čujete koja cifra je u pitanju prenerazićete se!

Kim Kardašijan i Kanje Vest dobili su treće dete koje je na svet donela surogat majka, a ime ćerkice još nisu otkrili

  • 4

Kim Kardašijan i Kanje Vest podelili su sa fanovima širom planete vest da su dobili treće dete, ćerkicu koju je na svet 15. januara donela surogat majka.

Van sebe od sreće: Kim Kardašijan i Kanje Vest dobili treće dete

Fanovi su na fotografije njihovo dvoje dece, male Nort i Sejnt Vesta, čekali puna dva meseca, a izgleda da roditelji takvog plana pokušavaju da se drže i kada je u pitanju treće dete koje je rođeno u ponedeljak.

Kim i Kanje su navodno odbili brdo milionskih ponuda za prve fotografije njihove ćerkice, od 2 miliona dolara pa sve do 5 miliona dolara, uz obrazloženje da se to "kosi sa njihovim moralnim načelima".

Foto: Tanjug/AP

Kim na Instagramu prati 160 miliona fanova, među kojima i brojni svetski brendovi, a rijaliti zvezda je momentalno odbila čak i vrtoglave ponude modnih kuća.

Prva fotografija male Nort na društvenim mrežama objavljena je dva meseca nakon njenog rođenja (2013), a isto su supružnici postupili i pokazivanjem sina 2015. godine.

- Beskrajno smo zahvalni našoj surogat majci koja nam je ispunila snove i dala najveći poklon koji se može poželeti. Takođe se zahvaljujemo i medicinskim sestrama i lekarima na posebnoj brizi. Nort i Sejnt Vest su vrlo uzbuđeni zbog dolaska sestrice. S ljubavlju, Kim Kardašijan Vest - napisala je Kim Kardašijan na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia/INSTAR Images

Oboje su tokom porođaja bili sa surogat majkom, iako je reper bio iza zavese sve dok se beba nije rodila, prenosi TMZ.

Kim je prva držala bebu u naručju, a njene sestre Kortni, Kloi i majka Kris sve vreme su bile u bolnici, gde je porodični doktor Kardašijanovih obavio porođaj. Ime ćerkice još nisu otkrili.

Uveliko se spekuliše da je surogat majka zapravo mlađa sestra Kim Kardašijan, Kajli Džener, koja poslednjih meseci nije bila preterano aktivna na društvenim mrežama, što se ranije nije dešavalo.

Foto: Profimedia/AKM-GSI / Kajli Dzener

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA