≫ 

Flertuju zbog uloge, pa pričaju da su ih zlostavljali! Bridžit Bardo zgrožena izjavama holivudskih glumica

- Muškarci se odjednom blate ako za vreme poslovne večere pričaju o intimnim stvarima ili ako šalju "seksualno nabijene" poruke ženama kojima nisu privlačni - poručuje Bridžit

  • 9

Večiti francuski seks simbol Bridžit Bardo iskreno kaže da su njene koleginice licemerne kada pričaju o seksualnom uznemiravanju i zlostavljanju, te da bi trebalo da pričaju o važnijim temama.

Bridžit, koja je pet puta do sada osuđena za govor mržnje, priča svoja iskustva i brani muškarce rečima da posle takvih optužbi više ne mogu ni da se udvaraju ženama.

- Mnoge glumice su "zle" i flertuju sa rediteljima kako bi dobile ulogu, a kasnije govore da su ih zlostavljali. Tako da im to zapravo više šteti umesto da im doprinese - ispričala je Bardo.

Bilo mi je lepo čuti kako imam lepu, malu guzu i da sam lepa. Takvi su mi komplimenti godili - objasnila je Bridžit u intervjuu za Paris Match, rekavši kako nikada nije bila žrtva seksualnog zlostavljanja.

Kako je rekla, smatra da se takvim optužbama skreće pažnja sa važnih tema, pa se i ona kao i Ketrin Denevu složila sa otvorenim pismom koje je potpisalo 100 Francuskinja.

Foto: Guliver/Express/Express/Getty Images

- Muškarci se odjednom blate ako za vreme poslovne večere pričaju o intimnim stvarima ili ako šalju "seksualno nabijene" poruke ženama kojima nisu privlačni. Muškarce odjednom teraju s radnih mesta, čak i kada samo dotaknu nečije koleno ili pokušaju "ukrasti" poljubac. Silovanje je zločin, ali udvaranje ženama nije, niti je napadno kada se muškarac ponaša kao džentlmen - navodi se u pismu.

Podsetimo, Bridžit Bardo iz glume se povukla 1972. godine, nakon 20 godina karijere.

Poznata je kao svetski, večiti seks simbol, imala je preko 100 ljubavnika, a 4 puta je pokušala da se ubije. Poslednjih godina posvetila se borbi za prava životinja i otvoreno podržava stranku "Nacionalni front" koja se protivi međunarodnim integracijama.

Za govor mržnje pet puta su je osudili, zbog čega je plaćala velike novčane kazne.

- Muslimani uništavaju našu zemlju namećući svoju kulturu - napisala je glumica u tekstu koji je objavila na svojoj internet stranici.

Bridžit Bardo danas ima 83 godine i živi na jugu Francuske.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerkus

    19. januar 2018 | 12:22

    Bravo zeno!

  • mastodane

    19. januar 2018 | 14:31

    Hvala Bogu da neko iz tog miljea kaze istinu! Na sve su spremne da dodju do zamisljenog cilja a jednog dana postanu svesne svoje greske pa im je kriv neko drugi.

  • pop

    19. januar 2018 | 16:59

    Bila si diva i ostala si to.Nazalost!danas nema vise glumica kao sto si bila ti,Kardinale,Vivian,Loren,Danajel,Kolins,itd.Sve se izoblicilo i postalo dosadno.Hvala ti da postojis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA