≫ 

9 puta se udavala, bila je u zatvoru, a jedan muž joj je oženio rođenu sestru: Neverovatan život lepotice pred kojom su i najjači padali na kolena (FOTO)

Za Za Gabor je živela u luksuzu, bila je okružena skupocenim stvarima koje su vredele čitavo bogatstvo, ali njena životna priča nije bila ni malo laka

  • 6

Glumica Za Za Gabor imala je život pun neverovatnih dešavanja. Živela je 100 godina, a preminula je 2016. godine od srčanog udara.

Volela je luksuz i uživala je u njemu, često je pričala da bez nakita ne bi mogla da zamisli svoj život, iza sebe je ostavila ogromno bogatstvo, a neke od njenih ogrlica dostižu vrednost od neverovatnih 1,3 miliona dolara.

E, SAD POČINJE PRAVI HAOS! Jelena Krunić ušla u Zadrugu i odmah rekla šta misli o Slobi, Luni i Kiji! (FOTO) (VIDEO)

Živela je u los Anđelesu u vili koja je nekada pripadala Elvisu Prisliju. Glumila je u više od 30 filmova, a pri kraju života igrala je i samu sebe. Glumica je ostala upamćena i po brojnim brakovima, a udavala se čak 9 puta!

Foto: Tanjug/AP

Prvi muž joj je bio turski intelektualac, da bi se nedugo zatim udala za Konarda Hiltona, bogataša. Sa njim je dobila ćerku Frančesku koju je 2015. godine zadesila teška tragedija. Frančeska je umrla u 68. godini, a Za Za taj gubitak nikada nije prežalila.

Foto: Tanjug/AP

Nakon Hiltona udala se za britanskog kolegu, koji je kasnije oženio njenu rođenu sestru. Potom je stupila u brak sa savetnikom američkog predsednika, onda sa kreatorom lutke "Barbika", pa za jednog grofa, ali i za nemačkog princa.

Foto: Tanjug/AP

Glumica je dospela u centar pažnje američkih medija kada je 1989. godine na Beverli Hilsu ošamarila jednog policajca, zbog čega je tri dana morala da bude u zatvoru.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Na dan kada je Za Za preminula, dogodila se velika nesreća.

Naime, njen usvojeni sin Oliver Princ fon Anhalt doživeo je tešku saobraćajnu nesreću. Oliver je bio usvojeni sin Za Ze Gabor i njenog devetog supruga Fredriha Princa fon Anhalta, a preminuo je usled teške saobraćajne nesreće koja mu se dogodila 18. decembra, dok je vozio motor u Los Anđelesu.

Printskrin: Youtube/MrPrinzMichael, Tanjug/AP

Tog dana primljen je u bolnicu, a istog dana je njegova majka umrla.

Bio je u komi sedam dana, a preminuo je na Božić 25. decembra.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA