Prestanite, bre, da me zovete "kratki"! On je jedna od najvećih zvezda, ali verovatno ne znate koliko je ZAISTA visok Bruno Mars! (VIDEO)

- Umoran sam od pitanja o visini. Znam da sam nizak, i s tim moram da živim - izjavio je Bruno Mars

  • 3

Već nekoliko godina Bruno Mars je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih svetskih pevača, a ono što momak sa Havaja najviše mrzi je da ga pitaju koliko je visok.

BEZ CENZURE: Gole grudi i bezobrazne poze, Kim Kardašijan sa 6 kućnih slika napravila haos na internetu! (FOTO)

Da Bruno nije baš obdaren visinom jasno je već na prvi pogled, naročito kada pored njega stane neko pout Tejlor Svift koja ga "šije" za 13 centimetara, i to bez štikli.

Foto: Profimedia/AFP

Po zvaničnim podacima, Mars je visok 165 centimetara, mada se na pojedinim sajtovima navodi da je pevač dostigao samo 162,6 centimetara.

- Prestanite, bre, da me zovete "kratki". Nisam ja patuljak, majke mi. Ok, visok sam 165 centimetara, ali u mojim očima ja imam 190 centimetara. Umoran sam od pitanja o viisni. Znam da sam nizak, i s tim moram da živim. Zato i nosim šešire, da bih izgledao viši - izjavio je Bruno.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA