Žena slavne voditeljke došla u emisiju za njen rođendan, a kada joj je rekla šta joj poklanja suze su same krenule! (VIDEO)

- To je najlepši poklon koji sam ikada dobila - rekla je voditeljka

  • 19

Glumica Porša de Rosi iznenadila je suprugu, voditeljku Elen Dedženeris rođendanskim poklonom o kojem je mogla samo da sanja!

I dok mnoge žene maštaju o dijamantima, kućama i skupocenim automobilima, Porša je omogućila da rezervat gorila u Ruandi nosi ime od Elen!

Anđelka Prpić emotivnim rečima dala podršku Nebojši Glogovcu (VIDEO)

De Rosi je odluku o poklonu otkrila upravo u emisiji svoje supruge, kada je ušetala na iznenađenje svih u studiju. Prvo je "pao" poljubac, a kada je Porša saopštila Elen šta je njen rođendanski poklon, voditeljka je u trenutku počela da plače.

- To je najlepši poklon koji sam ikada dobila - rekla je Elen koja se kasnije i rasplakala.

Njena donacija fondaciji za gorile koja nosi naziv po američkom zoologu i zaštitnici planinskih gorila Dajan Fosi, omogućila je izgradnju stalnog rezervata u Ruandi koji će se sada zvati Elen Dedženeris. Fondacija već 50 godina štiti ugrožene planinske gorile.

- Elen je oduvek bila velika obožavateljka lika i dela Dajan Fosi. Deli Dajaninu posvećenost ovoj vrsti životinja i divi se njenom odvažnom načinu života - rekla je De Rosi.

Foto: AP/Tanjug

Dedženeres je izjavila kako je jako uzbuđena zbog prilike da sarađije sa tom organizacijom, dodavši kako je De Rosi znala pronaći veliki poklon za nju. Elen Dedženeris je velika aktivistkinja za zaštitu prava životinja, a organizacija za zaštitu prava životinja PETA 2009. proglasila ju je "Ženom godine".

Elen i Porša upoznale su se 2004. godine u bekstejdžu na jednoj holivudskoj zabavi i ubrzo započele vezu, koja je 2008. godine malom ceremonijom venčanja krunisana u njihovoj vili na Beverli Hilsu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA