Gospodin Grej na crveni tepih došao sa seksi Dakotom, a kada se pojavila njegova žena niko nije mogao da prestane da je gleda! (FOTO)

Velika premijera trećeg dela ostvarenja "50 shades" održana je prethodne noći u Parizu

  • 2
Foto: Tanjug/AP

Dakota Džonson i Džejmi Dornan zablistali su na premijeri "Fifty Shades Freed" ("50 nijansi oslobođeni") koja je održana prethodne noći u Parizu.

Dakota je sa osmehom na licu stigla na premijeru, a na sebi je imala svedenu, elegantnu haljinu sa potpisom "Prada", kao i nakit "Tiffany & Co".

Foto: Tanjug/AP

Njen seksi partner iz filma, glumac Džejmi Dornan poneo je elegrantno odelo, a među okupljenima su se mogli čuti komentari kako par izgleda previše elegantno, u poređenju sa filmom koji je pun erotike, seksepila i strasti.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, iako je glumački par blistao, a lepa Dakota privukla pažnju apsolutno svih prisutnih, žena koja je pored nje privukla poglede jeste supruga Gospodina Greja, Amelija Vorner.

Lepa Amelija nije skidala osmeh sa lica, više nego ponosna na svog supruga.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Inače, na premijeri se pojavila i Rita Ora, čija numera, zajedno sa onima koje su otpevali Eli Goulding i Lijam Pejn, prate poslednji deo ostvarenja "50 shades".

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA