≫ 

Džejmi Foks prekinuo intervju zbog pitanja o bivšoj ženi Toma Kruza! (VIDEO)

Ceo svet bruji o momentu kada Džejmi prekida intervju, pošto nikome nije jasno šta je bilo pogrešno u pitanju koje mu je postavljeno

  • 0
Foto: Profimedia

Kejti Holms i Džejmi Foks pet godina morali su da se kriju od očiju javnosti, zbog "najbizarnijeg ugovora Holivuda", kako nazivaju ugovor koji je glumica potpisala sa Tomom Kruzom!

Radi se o tome da je Kejti u septembru 2012. kao uslov za dobijanje brzog razvoda od Toma Kruza pristala na klauzulu ugovora po kojoj se obavezuje da pet godina nakon razvoda "neće uraditi bilo šta što bi javno moglo da ponizi Kruza". To je podrazumevalo to da glumica nije smela u javnosti da se pojavi sa bilo kojim muškarcem, da govori o Sajentologiji, niti je smela ni da izjavi da je zaljubljena u drugog.

Takođe, izabranik Holmsove nikako nije smeo da bude u blizini Tomove i Kejtine ćerke Suri.

Kejti Holms uhvaćena bez šminke, pola sveta je jedva prepoznalo! (FOTO)

Međutim, Kejti i Džejmi uspeli su na neverovatne načine da učine to da Kejti ne prekrši ugovor, a prvi put su zajedno uslikani u septembru 2017. godine kada je ugovor istekao, kako srećni i nasmejani šetaju po plažu u Malibuu.

Printskrin: Twitter

Nakon toga pojavljivali su se zajedno u javnosti, pa je zato sve šokirao i potez slavnog glumca, kada je prekinuo intervju zbog prilično banalnog pitanja koje se tiče Kejti!

Holivudska zvezda Džejmi Foks u tajnoj poseti Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

Naime, Džejmi je juče, 17. februara zaigrao na 'NBA All-Star Celebrity' utakmici u Los Anđelesu, a na pitnje novinara ESPN-a da li je sa Kejti na Dan zaljubljenih trenirao košarku, Oskarovac se naljutio i prekinuo intervju!

Pogledajte njegovu reakciju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA