≫ 

Vrela Dženifer u bombastičnoj haljini pokazala grudi, i svi su zaboravili na haos koji je 24 sata pre toga napravila na dodeli nagrada! (FOTO) (VIDEO)

Lepa glumica u Londonu je za dva dana privukla veliku pažnju što zbog svojih izjava, što zbog izgleda

  • 4
Foto: Profimedia

U Londonu je u nedelju 18. februara održana 71. dodela nagrada britanske akademije za filmsku i televizijsku umenost, BAFTA. Crvenim tepihom su prošetale mnoge pozante ličnosti, a jedna od njih bila je i lepa glumica Dženifer Lorens.

Dženifer Aniston uhvaćena bez šminke i nije ni nalik seks bombi za koju važi decenijama! (FOTO)

Džoana Lamli publici je najavila glumicu, ali na poseban način.

- Ko može bolje da započni veče od najvruće glumice na planeti, divne Dženifer Lorens, koju ćete uskoro moći da gledate u novom filmu - rekla je Lamli.

Nakon ove najave Dženifer je dobacila da je to što je Lamli rekla bilo previše. Posle ovoga, društvene mreže su se usijale, a mnogi su osudili ovakav komentar mlade glumice, pa su je žestoko iskritikovali.

"Stidi se, razmaženo derište", "Ona je nacionalno blago, a šta si ti?", "Tebe se neće niko ni sećati kada budeš imala 71", bili su neki od komentara koji su sačekali Lorensovu nakon dodele BAFTA nagrada.

Foto: Profimedia

Nakon ovog Dženifer Lorens se pojavila na premijeri filma "Red Saparrowa" u Londonu u zlatnoj "Dior" haljini sa dubokim dekolteom. Mlada glumica je uspela da privuče pažnju svojom kreacijom koju je izabrala za ovaj događaj, a svi su sa razlogom gledali u njene grudi koje su bile u prvom planu.

Dženifer u filmu tumači lik ruske špijunke koja se zaljubila u agenta CIA-e. Inače, ona je nedavno objavila da se na neko vreme povlači iz glume, kako bi se posvetila aktivizmu.

Foto: Profimedia

- Neko vreme neću glumiti, jer ću se posvetiti jednoj organizaciji koja se bavi političkim angažovanjem mladih na lokalnoj razini. Prvenstveno je reč o borbi protiv korupcije - otkrila je u nedavnom intervjuu.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA