Kada se Danijel Krejg pojavio na dodeli nagrada, svi su komentarisali drastične promene na njegovom licu koje je izgledalo kao maska! (VIDEO)

U novom nastavku Džejmsa Bonda po peti put će igrati upravo KreJg koji je pre dve godine rekao kako više ne želi da glumi agenta 007

  • 0

Britanski glumac Danijel Krejg nakon pojavljivanja na dodeli nagrada BAFTA postao je glavna tema rasprave na društvenim mrežama.

Ovo niste mogli da vidite na TV-u! Kija i Sloba ćaskali u bekstejdžu, a dok je prekrštala noge nije ni primetila da je pokazala previše! (FOTO)

Mnogi su primetili značajne promene na njegovom licu, koje je izgledalo poput maske, a to je bio povod da krene lavina komentara na Tviteru.

Nije poznato da li je Danijel bio na nekoj plastičnoj operaciji koj je krenula po zlu ili je promena izgleda rezultat nečeg drugog.

Inače, u novom nastavku Džejmsa Bonda će peti put igrati upravo Krejg koji je pre dve godine rekao kako više ne želi igrati agenta 007.

- Nije me bilo kući skoro godinu dana - rekao je on nakon što je završio snimanje filma "Spectre".

Denielu su producenti nudili više od 134 miliona evra da snimi bar još dva nastavka Džejmsa Bonda, ali su se za sada dogovorili samo za jedan, a iznos koji će za to dobiti još nije poznat.

Foto: Profimedia/Visual movies

Nagađa se i da bi Džejms Norton trebalo da dobije ulogu slavnog agenta, kada Krejg odustane od nje. Prema poslednjim glasinama film bi trebalo da ugleda svetlost dana 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA