Helen Miren snimila film u pravoj "Kući duhova" (FOTO) (VIDEO)

Film donosi radnju inspirisanu pričom o Sari Vinčester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu naslednicu bogatstva stečenog oružjem koja veruje da je progonjena dušama onih ubijenih Vinčester puškom

  • 0

Ako vam je potrebno nešto što će vam prodrmati živce, preporučujemo da pogledate film "Kuća duhova". Reč je o hororu čiju režiju potpisuju Michael Spierig i Peter Spierig, a u glavnim ulogama su Jason Clarke, Sarah Snook i Helen Mirren.

Film donosi radnju inspirisanu pričom o Sari Vinčester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu naslednicu bogatstva stečenog oružjem koja veruje da je progonjena dušama onih ubijenih Vinčester puškom. Prema legendi, Sara Vinčester je verovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću. Film se snimao na autentičnoj lokaciji u pravoj kući duhova.

Foto: Promo

Sara Vinčester je beskrajno i stalno gradila tu kuću, verujući da će je, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. Kuću je gradila punih 38 godina. Ipak njena gradnja bila je pomalo bizarna s obzirom na to da se razna vrata i prozori otvaraju u zidove ili jednostavno ne vode nikuda.

Film KUĆA DUHOVA sa Hellen Mirren u glavnoj ulozi možete da pogledate u svim bioskopima a u distribuciji Blitz Film-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA